Arda: "Nee, Galatasaray toonde destijds nooit interesse"


aru
Arda Turan heeft na een lange tijd weer een interview gegeven. De aanvaller van Medipol Basaksehir maakte tegenover CNN Turk interessante uitspraken over zijn transferperiode van Barcelona naar Medipol Basaksehir.

“Ik kon bij FC Barcelona blijven, maar ik had geen zin meer op de bank te zitten en wou graag vertrekken. Ik heb destijds nooit contact gehad met Galatasaray. Niemand van het oude bestuur toonde interesse in mij. Ik was voor zes maanden zelfs beschikbaar. Galatasaray is mijn nest en ik heb nooit mijn oude club wat aangedaan.
 
"Ik heb zelfs 14 miljoen euro achtergelaten voor de club toen ik naar Atletico Madrid verkaste. Van Besiktas en Fenerbahce heb ik aanbiedingen gehad, maar ik koos voor Medipol Basaksehir. Abdullah Avci toonde echt interesse in mij en zodoende heb ik voor Basaksehir gekozen. Maar nogmaals, ik heb echt nooit een aanbieding van Galatasaray gehad,”zegt Arda Turan in gesprek met CNN.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 4976
-: 0
R: 9506
Level 5
+1

Filozof Vattier konustu :facpal:


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ultraslan en die bs zijn de "GSlilar" die hem niet als GSli beschouwen.. pff waar halen ze het lef vandaan. GS is Arda zn huis sinds dat hij een klein jochie was. De fans gingen met duizenden 100den duizenden tegelijk als gekken protesteren en hun zelf in brand steken dat GS Arda niet moest halen.. Volgens Tudor was Arda geen noodzaak en had ie m niet echt nodig. Daarom hebben wij Arda niet gehaald destijds.

Als de fans Arda hadden gewild in die tijd zat Arda vandaag de dag bij GS en nergens anders.. Maar zoals we allemaal weten zijn onze fans een stel debielen die jaar in jaar uit in de trucjes van de anti GS media trapt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen