Diagne snoert Galatasaray supporters de mond


diagnestill
Gisterenavond speelde Galatasaray een bekerduel in eigen huis tegen Yeni Malatyaspor.
Galatasaray speelde 0-0 gelijk, maar tweetal spelers gingen allesbehalve vrolijk naar huis. Het publiek van Galatasaray liet gedurende de hele wedstrijd boe geluiden horen in hun stadion. De geluiden waren vooral gericht op Onyekuru en Mbaye Diagne, maar met name op spits Diagne.
 
Mbaye Diagne heeft via zijn sociale media account gereageerd op het kritiek van de Galatasaray supporters.
 
"Er zijn mensen die denken dat ik geen verstand heb van voetbal. Eind dit seizoen zullen de monden van vele personen dichtklappen.", aldus Diagne.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Wij weten sinds de dag dat ie er is al dat ie binnen de korste keren gaat exploderen en in monster mode gaat de komende zoveel jaar..

Terim wacht op het juiste moment.. waneer die daar is gaat ie de team opdracht geven om voor Diagne te werken !

En dan komt ie wel meerdere malen per wedstrijd in positie... Wat nu nog niet het geval is. ;-)

32 goals in 34 wedstrijden bij beperkte Kasimpasa jongens.. Hou de rest maar voor de gek. ik lach jullie jaloezie uit en ga jullie binnekort nog harder uitlachen..


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5
+7

Enige wat gaat exploderen binnenkort is de schuldenberg bij GS als kampioenschap niet wordt behaald. Die 12m euro van Diagne gaat dan pas een wekker zijn om wakker te worden van dromen, of liever gezegd een tijdbom :-*+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

fener ol git xD


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Hoeveel moest Fener ook alweer hebben in mei?


+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6
+3

Als ik de fantasie had die jij hebt, pffoe.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dan was ik degene met een Bjk profielfoto geweest destijds.. :P+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5
+2

@Ali

Je zei elke komende wedstrijd dat hij gaat exploderen en nu zeg je “binnen de kortste keren”.

Laatst zei je nog dat hij bij de derby alle monden gaat snoeren, na dit seizoen ga je vast en zeker zeggen dat hij aankomend seizoen gaat exploderen.

Standaard het zelfde liedje bij jou.


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5

Diagsnoer xD.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Hij heeft nog 8 wedstrijden te gaan, wanneer is die van plan om de monden te gaan snoeren?


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5
+2

Een duo Slimani-Diagne- Negredo (SDN) zou niet verkeerd zijn met wedstrijd SDN: schiet doelpunten naast.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Slimani schiet ze nog naast, Negredo en Diagne komen niet eens in scoringspositie .


+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6
+1

Çöp oğlu çöp bu adam. Yok alan yaratiyormuşda, yok şöyleymişte. Yok böyleymişte.. boş işler, bu adam foşşşş!!


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Hhahahah deze amateur heeft nog praatjes ook.. Hij moet zichzelf elke dag knijpen dat er zoveel paniek was bij Gs om een spits te kopen dat ze zijn wedstrijden niet eens hebben bekeken voor ze 13 miljoen naar Kasimpasa hebben overgeschreven..

Deze jongen verdiende 4 ton en gaat nu bijna 3 miljoen per jaar binnenharken omdat hij voor de eerste keer in zijn leven de penalty´s mocht nemen bij een middelmatige club. Hoger dan Kasimpasa heeft hij nooit gespeeld en als je hem een paar wedstrijden aan het werk hebt gezien weet je waarom.. Die jongen mag de veters van Derdiyok niet eens strikken..

Lekker blijven volhouden dat hij gaat ontploffen boys, jullie enige hoop is dat er een Arabische club is die nog dommer is dan M Cengiz en je nog wat voor hem kunt vangen en van dat salaris af bent maar ik betwijfel het..


+: 124
-: 10
R: 487
Level 3

Laat gs maar zelf weten voor 10 miljoen voor een middelmatige speler gaan betalen. Hebben met love ook gezien was hij ook niks, degene die topscorer is gaan ze meteen ophemelen zoals Fatih terim zijn transfers zijn poep malcao luyindama mugdat diagne en volgend seizoen zeker nog een paar midden moter spelers halen van midden moter clubs zoals kayseri akhisar of antalya , zeg maar rotman van akhisar of samil cinaz kayseri .


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Zo te zien heeft die jou meeste geraakt. Masallah Diagne burdan herkese sokuyon.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen