Contract Feghouli bevat geheime transferclausule


feghouli
Sofiane Feghouli heeft een geheime transferclausule in zijn contract staan.
De rechtsbuiten uit Algerije, die dit seizoen al 9 keer scoorde en 4 assists wist te maken voor Galatasaray kan al voor een prikkie zonder tussenkomst van zijn club vertrekken. Galatasaray moet een bod van 4,5 miljoen euro accepteren van een andere club. Dat zou ex-voorzitter Dursun Özbek in het contract van Feghouli hebben laten opnemen. 
 
Feghouli heeft tot medio 2022 een doorlopend contract bij Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Dit klopt niet. Hij moet zelf 4,2 miljoen op tafel leggen om zijn eigen contract te kunnen ontbinden. Dan vertrekt hij "transfervrij" als het ware. Enkel hij kan die clausule lichten. Dat zou trouwens ook enorm dom zijn van Feghouli.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Mensen denken dat spelers zelf zo een clausule afbetalen en vertrekken.. :P+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Neymar heeft zichzelf vrijgekocht voor 222 miljoen euro. Feghouli krijgt geld van de arabieren en koopt zichzelf vrij.

Buiten dat jullie geven hem meer dan 4.2 miljoen per jaar dus dat is geen probleem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen