Contract Feghouli bevat geheime transferclausule


feghouli
Sofiane Feghouli heeft een geheime transferclausule in zijn contract staan.
De rechtsbuiten uit Algerije, die dit seizoen al 9 keer scoorde en 4 assists wist te maken voor Galatasaray kan al voor een prikkie zonder tussenkomst van zijn club vertrekken. Galatasaray moet een bod van 4,5 miljoen euro accepteren van een andere club. Dat zou ex-voorzitter Dursun Özbek in het contract van Feghouli hebben laten opnemen. 
 
Feghouli heeft tot medio 2022 een doorlopend contract bij Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1079
-: 10
R: 2029
Level 5

Dit klopt niet. Hij moet zelf 4,2 miljoen op tafel leggen om zijn eigen contract te kunnen ontbinden. Dan vertrekt hij "transfervrij" als het ware. Enkel hij kan die clausule lichten. Dat zou trouwens ook enorm dom zijn van Feghouli.


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5
+1

Als ik me niet vergis is dat gewoon hoe ze al die clausules verwoorden. De geïnteresseerde club betaald technisch gezien Feghouli om zijn contract af te kopen bij ons. Al zou dat niet zo zijn, wat stopt Feghouli om zo een deal te maken met een club?+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Hij hoeft het niet per see te verliezen. Zo'n Arabische club kan dat bedrag hem vergoeden nadat hij zijn contract tekent indien hij dat optie licht. Dus indirect zou een club dat bedrag betalen. Feghou betaalt Gala, Arabier betaalt Feghou later.

Geen slechte bedrag ofso. Maar als je hem kwijt wilt voor meer dan is dat mogelijk. Arabieren willen zeker wel 8 mil betalen.


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5
+1

We gaan echt niet meer krijgen, na die 4 miljoen kunnen ze gewoon onderling salaris bieden aan Feghouli. Ik hoop eerlijk gezegd dat dit gewoon niet waar is, want het staat niet in de KAP ofzo. Maar het is niet het einde van de wereld, zijn we tenminste van zijn salaris af.


+: 1079
-: 10
R: 2029
Level 5

Ik weet het niet, ik denk niet dat een indirecte betaling rechtvaardig en/of legaal is. Zo ontloop je een hoop onkosten, zoals premies voor derden etc. En de Arabische landen zijn de enige plekken waar hij terecht kan, want ergens anders geeft niemand hem het salaris dat wij hem willen geven. En hij gaf onlangs nog aan dat hij te jong is om al daarheen te gaan.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Mensen denken dat spelers zelf zo een clausule afbetalen en vertrekken.. :P+: 3216
-: 0
R: 5117
Level 5

Neymar heeft zichzelf vrijgekocht voor 222 miljoen euro. Feghouli krijgt geld van de arabieren en koopt zichzelf vrij.

Buiten dat jullie geven hem meer dan 4.2 miljoen per jaar dus dat is geen probleem.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

ne diyon gavat, ne 222m miljoen eurosu

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen