Brexit maakt terugkeer Onyekuru naar Engeland moeilijk


onyekuru
Het huurcontract van Henry Onyekuru met Galatasaray is bijna afgelopen.
Na zijn huurperiode zal Henry Onyekuru weer terugkeren naar Everton. Toch is er een kans dat Galatasaray de Nigeriaanse voetballer weer zal huren. Vanwege de Brexit en het aantal internationale wedstrijden van Henry Onyekuru lijkt het erop dat hij niet in de Premier League kan spelen. Dat meldt Sporx.
 
Henry Onyekuru heeft in de afgelopen 2 jaar niet 75% van alle internationale wedstrijden gespeeld. Ook zijn er plannen om een wijziging aan de regels aan te brengen in Engeland. Als dat doorgaat, mogen er maar 12 (ipv 17) spelers die niet in Engeland zijn geboren in de selectie opgenomen worden. 
 
Henry Onyekuru heeft een doorlopend contract tot medio 2022 bij Everton.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3281
-: 0
R: 5219
Level 5

Genoeg clubs uit Duitsland, Spanje en Frankrijk die hem wel kunnen kopen. En voor sommige talenten worden er uitzonderingen gemaakt.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

GS gaat hem voor rond de 10m euro kopen in de zomer..

Als Henry niet doorgaat dan gaan we Bruma terughalen !

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen