VIDEO: "Alex Telles scheurt heupspier af tijdens het nemen van een strafschop"


alekot
FC Porto heeft in een spektakelstuk afgerekend met Sporting Braga. De Champions League-kwartfinalist won in een heerlijk duel met 2-3 van de nummer drie uit de Portugese competitie, maar raakt ex Galatasaray speler Alex Telles kwijt.

Mede dankzij twee pingels van Alex Telles en Tiquinho Soares werd het treffen in Braga ver na rust in Porto's voordeel beslecht. Alex Telles raakte tijdens het nemen van een strafschop zwaar geblesseerd. Volgens de Portugese media gaat het om een spierscheur in de heup(maar het is nog niet zeker). Het is wel duidelijk dat Telles het seizoen heeft afgesloten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5
+1

Meer tijd om reacties te schrijven op turksvoetbal.ne t


+: 5318
-: 0
R: 6460
Level 5

Gecmis olsun Aslan parcasi!+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

GS 3/4 milyon euro kazanmasin diye goz degdirmisler buna bizim kuslar.. 100%


+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5

Aynen, dunya’da hersey ve herkes dunya kulubu Gs’ye karsi. Jij hebt echt problemen... :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen