Paulinho moet Henry Onyekuru doen vergeten bij Galatasaray


paulinholeverkusen
Het huurcontract van Henry Onyekuru verloopt in de zomer en de Nigeriaanse vleugelspeler zal dan vervolgens weer terugkeren naar Everton.
Om het gat te vullen die Onyekuru gaat achterlaten wil Galatasaray Paulinho huren van Bayer Leverkusen. De 18-jarige Braziliaanse voetballer werd voor 18,5 miljoen euro overgenomen door de Duitse club, maar wist niet echt door te breken in de Bundesliga. Paulinho heeft in 17 wedstrijden 1 goal gemaakt voor de Duitse club. Hij kreeg 475 speelminuten.
 
De 18-jarige Braziliaanse vleugelspeler krijgt bij Galatasaray een basisplaats.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 1616
-: 0
R: 1511
Level 5
+1

Huren, huren, huren en verder kom je geen stap vooruit. Galatasaray moet zichzelf gewoon in de spiegel aan durven te kijken en te beseffen dat hun beleid erg middelmatig tot slecht is...

In plaats van geld en tijd te verspillen aan een talent dat toch weer weggaat, kan je beter hier eigen jeugd opstellen. Als die goed speelt, kan je die voor veel geld verkopen, a la Kabak.

Ik ben blij dat mijn club zijn ogen heeft geopend en de focus op onze eigen jeugdopleiding heeft gestort. Zo zie je maar dat sinds de gebeurtenissen met Burak en Onur, we beter zijn gaan spelen met jeugdspelers die door het vuur gaan voor onze club. Parmak, Ugurcan, Huseyin, Abdulkadir, Yusuf zijn de grootste talenten en dan hebben we nog Murat Cem, Ali Karnapoglu en Batuhan achter de hand..


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5
+3

Het verschil is dat wij spelen voor een kampioenschap en jullie voor de top 5... Wij als topclub kunnen het ons niet veroorloven om de korte termijn zomaar te vergooien.+: 5544
-: 0
R: 8736
Level 5

TS kan ook niet in een keer kampioen worden met jeugd spelers, dat komt nog wel naar mate de jaren dat ze echt goed meestrijden.


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5

Dat kan inderdaad, maar het is altijd een risico om enkel aan lange termijn denken te doen. Je weet nooit wat de toekomst brengt. Maar als je kijkt uit welk dal Trabzon komt, is het goed dat ze het zo aanpakken. Maar de grote drie kunnen dit beleid onmogelijk voeren. Onmogelijk. Daar is te veel druk voor.


+: 5544
-: 0
R: 8736
Level 5
+1

Jullie toekomst ziet er in ieder geval niet goed uit, ook niet door de misbruik van vrouwen dat bij jullie club plaatsvind. Stel is voor dat dat in plaats van GS, FB was. Pfff, dunya haberine cikmisti, maar voor GS is het nu alweer vergeten.


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5

Het is toevallig 1 gek die het heeft geroepen... Waarom zijn er dan tot nu toe nog steeds geen getuigen of slachtoffers komen praten, al dan niet anoniem? Yalan haber bence+: 5544
-: 0
R: 8736
Level 5

Geen probleem? Ik zei nog hoe delen Robinho en Arda nog geen cel?


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Als de volgende yonetim maar wel op zn minst een afkoopsom afdwingt..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen