'Galatasaray verhoogt vraagprijs voor Belhanda naar 15 miljoen'


abelio
Het lijkt niet langer de vraag óf Galatasaray in de zomer het uitgaande transferrecord weer gaat verbreken, maar met hoevéél. 

Belhanda is een van de favorieten om een van de duurste Galatasaray speler te worden in de zomer, zeker nu Galatasaray de vraagprijs voor de Marokkaanse-international lijkt te hebben verhoogd.
 
Sporx schrijft zondag dat de Turkse clubleiding niet langer genoegen neemt met een transfersom in de regio van tien miljoen euro. Galatasaray zou inmiddels 15 miljoen verlangen. Die verhoogde vraagprijs is een reactie op de toegenomen belangstelling voor Belhanda, die onder meer Al Ittahad en Al Ain tot zijn bewonderaars mag rekenen. All Ittahad bood afgelopen winterstop tien miljoen euro voor Belhanda, maar Terim weigerde een vertrek van Belhanda.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 18411
-: 0
R: 21122
Level 6

5 miljoen euro is wel op zijn plaats voor Belhanda.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

15m is ie zo de deur uit in deze vorm.. Maar zolang Terim er zit blijft Belhanda bij GS.. Terim is geen futbolcahili zoals de meeste hier en ziet ook dat Belhanda de belangrijkste speler in t team is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen