Galatasaray-talent krijgt misschien een FIFA Fair-Play award


gsmist
Beknaz Almazbekov (Aanvoerder O-14) is op dit moment de meest bekende jeugdspeler van Galatasaray.
Niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten, maar vanwege het opzettelijk missen van strafschop. . Het dertienjarige talent van Galatasaray schoot een penalty ruim naast het doel nadat hij het niet eens was met de beslissing van de scheidsrechter tijdens de competitiewedstrijd tegen Istanbulspor. Op sociale media werd de video duizenden keren gedeeld. Onder meer Gary Lineker kon de actie waarderen en deelde de video, net als het officiële Twitter-account van Galatasaray. "Zo ziet fair play eruit", schrijft the Guardian. Galatasaray won het duel alsnog met 2-0 van Istanbulspor.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Jezus wat kunnen we overdrijven


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik vind juist dat een voetballer dit soort dingen niet hoort te doen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen