Officieel: Pato tekent transfervrij voor 3 jaar


asa
Alexandre Pato heeft kort na zijn vertrek bij het Chinese Tianjin Quanjian een nieuwe club gevonden.
De 29-jarige aanvaller keert terug naar zijn vaderland Brazilië en gaat aan de slag bij São Paulo. Bij die club stond hij tussen 2014 en 2016 ook al op de loonlijst. Pato heeft zich tot 2022 aan O Clube da Fé verbonden.
 
Pato gold een jaar of tien geleden nog als een van de grootste talenten ter wereld en ontving in 2009, toen hij in dienst was van AC Milan, de Golden Boy-award. De aanvaller wist echter nooit helemaal aan de hoge verwachtingen te voldoen en in 2013 verliet hij i Rossoneri voor een dienstverband bij Corinthians, dat hem vervolgens verhuurde aan São Paulo en Chelsea.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3
-: 0
R: 9
Nieuw

Was te verwachten.


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5
+1

Pato geliyor len a m k
Alan la beraber bomba len a m k+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Zoals ik al zei

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen