Officieel: Hoe ernstig is de blessure van Mbaye Diagne?


gslogo2019
Galatasaray heeft een persbericht gepubliceerd over de blessure van Mbaye Diagne.
De Senegalese aanvaller van Galatasaray raakte tijdens de wedstrijd tussen Senegal en Mali geblesseerd aan zijn schouder en werd met een brancard van het veld gedragen. Galatasaray geeft aan dat Diagne tijdens de wedstrijd tegen Mali op zijn schouder is gevallen. Pas nadat Diagne is teruggekeerd naar Istanbul en een onderzoek heeft gehad, wordt het pas duidelijk hoe ernstig zijn blessure precies is.
 
"Senegal Mili Takımı'nın Mali ile oynadığı maçta omzunun üstüne düşmesinin ardından oyuna devam edemeyen ve ilk tedavisi milli takımında yapılan Mbaye Diagne'nin son durumu, İstanbul'a döndükten sonra gerçekleştirilecek olan ileri tetkiklerin ardından belli olacak."
 
Galatasaray.org 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 237
-: 0
R: 893
Level 4

Broer hij heeft geen armen nodig. Als hij binnen 11 staat is genoeg. Hij kan toch niks anders dan dat


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Valt reuze mee binnen enkele dagen is t weer over..+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Hoop het niet voor jullie


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5
+1

hOop HeT nIeT vOoR jUlLiE :facpal:


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

GS heeft een probleem als hij wegvalt, wie gaat anders iedere wedstrijd 7 verdedigers bezighouden? Mitroglou? Die kan tot maximaal 3 gaan.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Whahaha Bona ik ga stuk hier :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen