Galatasaray wil zich versterken met Fatih, Douglas en Babel


babel
Ondanks de chaos in het bestuur van Galatasaray, is trainer Fatih Terim bezig om zich voor te bereiden op het komend seizoen. Volgens het nieuws van Sporx wil de Turkse topclub zich versterken met deze drie voetballers.

Fatih Öztürk:
Fatih Öztürk is een doelman van Akhisar en is eind dit seizoen transfervrij. Galatasaray wil hem als tweede keeper halen achter Fernando Muslera.
 
Douglas:
Sivasspor heeft Douglas gehuurd van Barcelona en de rechtsback is straks transfervrij. Verwacht wordt dat Mariano in de zomer gaat vertrekken, waarna Douglas zijn taken zal overnemen. 
 
Ryan Babel:
Gezien Henry Onyekuru terug zal gaan naar Everton, wil Fatih Terim de transfervrije Ryan Babel heel graag vastleggen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 237
-: 0
R: 893
Level 4

Ryan babel diagne dodelijke duo :oops:


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Babel presteert goed genoeg in Engeland, hij is weg uit Turkije om het EK te halen met Nederland en in beeld te blijven. Geen kans dat hij naar gese komt.+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Douglas mag best naar Fener komen. :P


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Babel mag komen van mij.


+: 69
-: 0
R: 173
Level 3

Alleen Douglas mag komen als wissel voor Linnes. Babel mag in Engeland blijven.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Ik weet niet wat de liseliler van deze lijst vinden+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Barcelona heeft het contract van Douglas blijkbaar met een jaar verlengd toen ze hem verhuurden aan Sivas. Hij is dus niet transfervrij.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen