Selçuk, Linnes en Sinan Gümüş krijgen voorlopig geen contractverlenging


selcukinan5
Slecht nieuws voor Selçuk İnan, Martin Linnes en Sinan Gümüş.
Het bestuur van Galatasaray heeft de gesprekken met deze spelers voor een contractverlenging stilgelegd. Gezien er binnenkort een verkiezing wordt gehouden bij de Turkse topclub en het huidig bestuur moet vertrekken, wil men deze gesprekken aan het volgend bestuur overlaten.
 
Selçuk İnan, Martin Linnes en Sinan Gümüş kunnen dus na dit seizoen transfervrij vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6
+1

Bizimkiler şu Linnes’in üstüne çökse iyi olur


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Sinan mag ook wel onze kant op komen. Zou een redelijke aanwinst voor de breedte zijn, op dit moment hebben we toch geen geld om een veel betere te halen.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Hiermee laat onze clown weer zien dat ie niet bekwaam is om de leider van een wereldclub als GS te zijn..

Geen enkel persoon die het succes van GS in zijn hoofd heeft zou wachten met verlengen met Linnes en Sinan.. Cocuk gibi bisey bunlar.

Selcuk hoeft ie niet te verlengen die gaat toch nergens heen.. Die wacht gewoon tot de nieuwe yonetim er zit en hun keuze heeft gemaakt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen