Blessure Diagne valt mee: "Het gaat nu beter"


adozoz
In het duel tegen Mali viel Mbaye Diagne dinsdagavond al na 59 minuten uit bij Senegal, maar de kwetsuur van de Senagelees is niet al te ernstig. Via Social media vertelt de aanvaller dat het goed gaat met hem.

"Het gaat nu veel beter. God houdt van mij", zegt hij. “Ik viel ongelukkig. Daardoor had ik veel pijn op de plek waar ik geraakt werd, maar nu gaat het veel beter. Ik voel me goed, al heb ik er wel last van gehad. Ik bedank alle Galatasaray-supporters voor hun steun"
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Deze man HAHAHAHA kijk wat ie zegt..

Voor de 100.000 ste keer.. Jullie allemaal zijn gefocust op hem dat ie goals maakt maar hij krijgt andere belangrijke taken mee van de trainer. Terim heeft m niet enkel aangetrokken zodat ie goals maakt. Diagne heeft ook andere speciale talenten waar Terim het uiterste uit wil halen.. Eindstand is 15 goals in 4 wedstrijden.. Het enige wat belangrijk is, is dat GS kampioen word.


+: 248
-: 0
R: 947
Level 4

nog steeds geen 10 miljoen waard. met 10 miljoen kan je europees niveau spelers halen. diagna is gewoon niet goed genoeg voor een spits.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Jaa ok ok jij vind Diagne geen 10m euro waard..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen