Diagne en Mitroglou vallen geblesseerd uit


adiid
Bij Galatasaray zijn er teleurstellende gezichten te zien. 

De aanvallers Mbaye Diagne en Kostas Mitroglou raakten beide geblesseerd in hun interland campagne. Mbaye Diagne raakte tijdens het duel tussen Senegal en Mali in de 59e minuut geblesseerd. De aanvaller van Galatasaray moest het veld verlaten. Het is nog onduidelijk om wat voor blessure het gaat.
 
Ook Kostas Mitroglou raakte geblesseerd bij Griekenland. Ze missen waarschijnlijk beide de confrontatie van komende weekend tegen Evkur Malatyaspor.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Gelukkig zijn we weer in de speciale week van het jaar beland dat geen weekend kent en is komend weekend dus pas op 6 april..


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Diagne is natuurlijk een groot gemis. Met hem op het veld voetbalt de rest veel comfortabeler en vinden ze zeeen van ruimte.. Maar ook zonder onze Diagne zijn wij sterk genoeg om Malatya te verslaan..+: 224
-: 0
R: 873
Level 4

Bide boze oog diyorlar kkr clannies

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen