Hoe lang is Kostas Mitroglou uit de roulatie?


gslogo2019
Kostas Mitroglou raakte in de EK-Kwalificatie wedstrijd tussen Griekenland en Lichtenstein geblesseerd en moest vroegtijdig het veld verlaten.
Angelos Anastasiadi, bondscoach van Griekenland heeft hierover de onderstaande uitspraken gedaan. "Mitroglou heeft een probleem met zijn been. Op dit moment lijkt het erop dat het onmogelijk is dat hij kan spelen. Hij kan dus niet meespelen tegen Bosnië." 
 
Galatasaray heeft ook een persbericht de deur uitgedaan. "Nadat Konstantinos Mitroglou terug is gekeerd naar Istanbul, weten wij wat er precies aan de hand na een aantal onderzoeken."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Maakt het wat uit?


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Mitroglou heeft een goede cariere achter de rug en is van hoog kaliber. jullie leven in een andere wereld.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Jammer dit want Mitroglou is een belangrijke speler voor ons.. 4 tot 6 weken is ie weer de oude dus hij mist waarschijnlijk 2 tot 4 wedstrijden..


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Dus Diagne is de enige spits?

Basaksehir e sampiyonluk hayirli olsun


+: 5009
-: 0
R: 9612
Level 5

Ya renktas basak zaten sampiyon. Mitroglou kim yaaaa. Fazla abartmayin. Eger Mitroglou tanimasak süper bir forvet zannederiz. :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen