"Het einde van Galatasaray nadert"


fatihaltayli
Fatih Altaylı, spotcommentator van Habertürk heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.


Journalist:
"Wat gebeurt er allemaal bij Galatasaray?"
 
Fatih Altaylı:
"Galatasaray wordt voor schut gezet. Tweeduizend mensen hebben Mustafa Cengiz gekozen, 200 mensen hebben ervoor gezorgd dat hij van zijn troon is gestoten. Nu nadert er onzekere tijden. Galatasaray is nog in race om het kampioenschap, de financiën beginnen langzamerhand beter te worden. De schulden worden minder, alle begon steeds beter te worden. Je kunt zo een voorzitter niet van zijn troon stoten. Maak dan eerst en plan, haal 1000 handtekeningen, kom met een nieuwe voorzitter en doe dan je ding. Het maakt die lui niets uit of het goed gaat met Galatasaray, als hun zakken maar worden gevuld. De Liseli-groep maar Galatasaray kapot. Het einde van Galatasaray nadert. Dursun Özbek is destijds gekozen omdat hij een slechte voorzitter was, maar hij kwam wel uit de Liseli-groep. Mustafa Cengiz kan het besluit negeren en verder gaan regeren. Dit is een optie. Dan zal de tegenpartij via de rechter hem proberen van zijn troon te stoten. Of hij kan voor een verkiezing kiezen en in juni afscheid nemen nadat de competitie is afgelopen. İnan Kıraç moet zich nu verkiesbaar stellen. Met groot praten kom je niet verder. Ik zeg het je eerlijk. Het einde van Galatasaray nadert. Ik denk dat niemand zich met zo'n Liseli-groep zich verkiesbaar gaat stellen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 5009
-: 0
R: 9612
Level 5
+1

Heerlijk dit. Hier kan ik van genieten.


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4
+1

Kulübü araplara satarlar artık+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Nog zo een gek..

Hij is kampioen geworden met de team en trainer van Dursun en heeft dit seizoen het team met een halve spits laten spelen en bespaart op salaris..

Dat is de reden dat ie t zogenaamd goed doet en daar komt ook meteen de paar miljoen winst vandaan die hij heeft gemaakt..

Die ezel heeft GS zonder fkn spits in de Cl laten spelen wat GS miljoenen premie heeft gekost en nog veel en veel meer.. Ik snap mensen die hem nog steeds als baskan willen zien echt niet.

Het is voor ons GSlilar zoiezo iets totaal onbegrijpelijks dat de fans "fenerbahcemiz" accepteren en m er zowat voor prijzen haha..

Maar gelukkig is t nu klaar en iedereen moet accepteren ! vooral die klote ultraslan anders maken we daar ook gewoon een einde aan ..

Niemand is groter als GS !


+: 13
-: 0
R: 55
Level 2

Hoe lang horen we dit al? :P


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Gs bestuur is een wespennest, altijd al geweest met hun liseliler en Fetocular en dit en dat. Constant machtsspelletje s en fraude, en de domme Gs fans trappen er steeds in.

Weer een nieuwe voorzitter straks.;

Reacties met, ja maar Fikret Orman in 3,2,1..


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Hij heeft met alles gelijk maar niet met 'Het einde van Galatasaray nadert.' :gs:+: 26
-: 0
R: 170
Level 3

Wat een slangenkuil zeg
Gs heeft dankzij rivaflorya een goede stabiele mogelijkheid de fundering op te richten
Nu dit oyyoyoy
Verstandigste is nu zo doorgaan en jaarlijks verlies omlaag brengen tot 2022 daarna heeft gs financieel de beste positie
Wat gs doet is ongelofelijk om te believen dat dit zo gebeurd
Gs fans als dit klopt bij deze gecondoleerd


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Ik denk dat ze een rechtzaak gaan starten en ultrAslan laat dit niet toe. Ze hebben al alles gepost op twitter. Cengiz gaat nergens heen.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hahaha ten eerste heeft ultraslan geen ene reet te zeggen over ons als ze zo doorgaan gaan we ook hun verbannen van GS.. Ten 2e maakt ie in die rechtszaak geen enkele kans om te winnen.. Wij hebben juristen rondlopen die zelfs van Uefa hebben gewonnen wie is Cengiz amk.. Hij is geen man die t in zich heeft om GS goed te representen. Dat heeft ie bewezen door in de k0nt van Koc ali te kruipen terwijl ali Terim aan t vernederen was.. Iedere echte GSli lacht Cengiz uit man..


+: 29
-: 30
R: 91
Level 2

GAYTJESSSSSSSS

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen