Wonderkind Pato ontbindt contract en knipoogt naar Galatasaray


apoot
Alexandre Pato staat voor een nieuw avontuur. De aanvaller heeft zijn contract bij het Chinese Tianjin Tianhai laten ontbinden en is nu transfervrij.
Volgens laatste berichten vanuit Turkije heeft hij zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om met Galatasaray in gesprek te gaan. Afgelopen winterstop onderhandelde Galatasaray met Pato maar tot een akkoord kwam het niet en ging de Turkse topclub voor Diagne.
 
Pato is inmiddels 29 jaar oud en speelde twee jaar voor Tianjin Tianhai, de club die de aanvaller in januari 2017 overnam van Villarreal. Pato maakte in zijn eerste seizoen in de Chinese Super League vijftien goals en eindigde met zijn ploeg als derde in de competitie.
 
Het contract van Pato liep nog tot medio 2020. Volgens Braziliaanse media ligt een terugkeer naar het thuisland ook in het verschiet. Via Instagram maakt hij melding van zijn vertrek. "Deze twee jaar in China zaten vol met mooie momenten en herinneringen. Ik weet zeker dat ik dankzij mijn tijd hier een man ben geworden."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

Ik ben sinds zijn tijd bij ac milan verliefd op hem. Hij had de capaciteiten om een van de beste te worden.

Als hij zou komen zou het een droom zijn voor mij.

Voor mij mag je dan 4-4-2 spelen of hem op de cam positie. Maar met de geregeldheden bij Gs is dit natuurlijk niet waar onze focus ligt.


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Nuu pas, wanneer we zijn vast geplakt aan diagne..

Denk dat hij terug gaat naar brazilie, deze man heeft geen ambities.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen