"Wij worden kampioen"


albayrak
Abdurrahim Albayrak, vicevoorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Toen wij vorig jaar aan het roer kwamen, was een club twee keer achter elkaar kampioen geworden en was favoriet om weer kampioen te worden. Wij kregen bijna een transferverbod. Als wij binnen 3 uur geen 32 triljoen hadden overgemaakt, dan konden wij Nagatomo halen en vervolgens de weg naar de top vinden. Als wij weer een kunnen worden, kunnen we kampioen worden. De longen van onze voetballer is ontploft, in de eerste seizoenshelft zijn 3 spelers geblesseerd geraakt, desondanks is het verschil 6 punten. Er zijn mensen die bidden dat wij dit seizoen geen kampioen worden. Door het afgelopen seizoen kampioen te worden, hebben wij de geschiedenis veranderd." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Alles dankzij de team van Dursun ja.. Zelf hebben ze GS met een halve spits CL laten spelen stelletje kneuzen


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4
+1

Er is een aardbeving gaande bij gs, hij heeft het over kampioenschap :facpal:+: 5009
-: 0
R: 9612
Level 5

Ja en ik wil vier vrouwen Albayrak. :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen