Gomis flirt weer eens met Galatasaray: "Hoop ooit terug te keren"


agumpep
Bafetimbe Gomis heeft maar weer eens de wens uitgesproken ooit terug te keren bij Galatasaray. 

De Fransman verkaste afgelopen zomer voor 6 miljoen euro naar Hilal, maar heeft er sindsdien nooit een geheim van gemaakt ooit weer op Turk Telekom willen spelen.
 
"Ik houd van Galatasaray, ik heb enorm veel vrienden daar achter gelaten toen ik naar Hilal vertrok", vertelt Gomis tegenover Franse media. "Natuurlijk hoop ik ooit weer terug te mogen keren. De liefde wat ik in Turkije heb gekregen van mensen heb ik nergens anders gekregen, In het voetbal weet je het echter nooit."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Paranin aq


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij had nooit opslag moeten vragen na 6m in 1 jaar gepakt te hebben.. Hij heeft voor t geld gekozen ipv de CL tja is zijn keuze basarilar dileriz.. Wat m echt weg heeft gehaald bij GS was zn zielige gedoe en onwillige houding tijdens de wedstrijden aan t begin van het seizoen.. Want hij had nog een 2 jarig contract dus we hadden hem als we wouden s!ke s!ke bij de club kunnen houden met dezelfde salaris.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen