Galatasaray bereikt akkoord met Gökhan Töre


gokhantoregs
Gökhan Töre is de eerste nieuwe aankoop van het komend seizoen van Galatasaray.
De Turkse topclub zou op alle vlakken een akkoord hebben bereikt met de 27-jarige transfervrije vleugelspeler van Besiktas. Galatasaray heeft een beperkt aantal Turkse voetballers en gezien men de buitenlanderlimiet wil wijzigen, wil de Turkse topclub zijn tekort gaan vullen met Gökhan Töre. 
 
Gökhan Töre heeft dit seizoen in 8 wedstrijden maar 1 assist gegeven en kreeg maar 210 speelminuten van trainer Senol Günes.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Speelt al 2 jaar nauwelijks wedstrijden. We gaan hem niet missen want een speler die niet speelt kun je niet missen, maar de manier waarop hij is behandelt is niet juist. Ik verwacht dat het bij GS ook niks gaat worden.


+: 1388
-: 10
R: 3048
Level 5

Jammer dat hij als een stuk vuil is behandeld. Yolun acik olsun. Fikoya girsin diye insallah bize hattrick atarsin+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij gaat van waarde zijn voor GS.. Eindelijk een club waar die echt eerlijk zn kansen zal krijgen..


+: 253
-: 0
R: 1143
Level 5

WTF!?

Dit kan toch niet waar zijn. Eerst Tolgay en nu Gokhan? Ik had schijt aan Tolgay maar dat ze Gokhan ook gewoon voor niks weg doen? Jongens, even serieus die Fiko gaat ons ruïneren hij is er al mee bezig. Hij zegt gewoon letterlijk dat Gokhan zit te liegen terwijl er meer spelers klagen dat ze ook niet betaald worden. Fiko is misschien zelfs nog erger dan Demiroren. Ik weet niet wanneer de verkiezingen zijn, maar hij moet zo snel mogelijk opdonderen. F*cking hell, je denkt dat je van de ene parasiet weg bent, heb je er nog één.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen