Voorzitter Galatasaray: "Wij hebben toen veel moeite gedaan voor Ibrahimovic"


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben veel moeite gedaan voor Zlatan Ibrahimovic, maar hij wou in de VS blijven. Ibrahımovic is een apart figuur. Mijn grootste wens is dat Galatasaray 3-4 keer de Champions League beker en de FIFA club wereldbeker wint."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 5204
-: 0
R: 4323
Level 5
+1

Proberen kan nooit kwaad, maar na al die uitspraken over lage salarissen en leeftijd ben ik wel verrast dat ze ervoor gingen. Natuurlijk is Ibra een exceptioneel geval en makkelijk goed te praten, ik had het geweldig gevonden.

Maar goed ik weet niet wat hij wil bereiken door dit te delen. Nu zijn mensen of teleurgesteld of denken dat hij de waarheid verdraait. Foute zet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen