'Galatasaray dichtbij akkoord over Griekse middenvelder Samaris'


asamris
Andreas Samaris staat op het punt een overeenkomst af te sluiten met Galatasaray. 

Galatasaray wil de 29-jarige middenvelder voor meerdere jaren vastleggen en de onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase.
 
Wellicht dat de deal binnen enkele weken al zijn beslag kan krijgen, zo bevestigen bronnen in Portugal en Griekenland. De “Leeuwen” zien in Samaris een directe versterking en een speler die in de toekomst, bij doorverkoop, geld kan opbrengen.
 
Samaris is afkomstig uit de jeugd van Panachaiki, ging daarna naar Olympiakos en verkaste daarna naar Benfica. 
 
Voor die club speelde hij dit seizoen 17 wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde. 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Deze speler is perfect voor ons.. En dat is een understatement. Alles aan hem wat ie is hoe die is alles past perfect bij GS.. Als we hem halen dan hebben we echt hele goede zaken gedaan..


+: 69
-: 0
R: 173
Level 3

29 jaar al, word volgend jaar 30. Misschien kunnen we hem een 1 jaar huren op goedkoop overnemen? Opzich een goeie versterking. Maar dit is een typische opvolger van Donk. Samaris is erg aggressief btw. Dat waarderen we altijd.+: 2679
-: 0
R: 10298
Level 5

Hij heeft een aflopende contract als ik me niet vergis en wordt dit jaar nog 30. Een slimme transfer van gala.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen