AS Roma wil zich versterken met Marcao en Vida


marcao
Marcao en Vida zijn op dit moment een van de beste centrale verdedigers van de Turkse competitie.
Beide heren presteren zeer goed en zijn een basisspeler in hun eigen elftal. Dat is de scouts van AS Roma ook niet ontgaan. Volgens Takvim volgen de scouts van de Italiaanse club beide heren ter nauwe voet. Het bericht luidt dat AS Roma zijn verdediging wil versterken met beide spelers. 
 
Het zal wel een moeilijke transfer worden, want Vida is zeer geliefd bij Besiktas en Marcao bij Galatasaray. Beide heren zijn minimaal 10 miljoen euro waard.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Heeft tot nu toe GS een hoop gekost door fouten die een speler, die op dat niveau zit niet hoort te maken.. Maar hij heeft ook een hoop goed gedaan en hij bezit speciale talenten..

Hij is er nog maar net dus ik ga m niet gelijk afschrijven op zn fouten. Mischien trekt dat nog bij en dan zitten we goed op die positie..

Luyindama is beest de beste transfer die we hebben verricht deze periode..

Ze zijn allebij nog jong. Als GS echt in hun gelooft dan is het t beste wat je kan doen hun beide volledig hun contract uit laten spelen en bij resultaat verlengen..

Verdediging is de moeilijkste positie op het veld. Ze moeten elkaar compleet kennen en snappen. Ze moeten weten wat ze doen in elke situatie nog voordat die situatie zich heeft afgespeeld. Daarom dat top 5 clubs ook altijd hun verdediging 10 jaar naast elkaar laat spelen.

Fans die Marcao goed vinden en tegelijkertijd positief kijken naar een verkoop voor 10m zal ik dan ook nooit van me leven begrijpen.. Je kan mij nooit uitleggen dat voor 6m winst het waard is om een 22 jarige verdediger te verkopen waar je toekomst in ziet..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen