Fatih Terim doneert oprotpremie van TFF aan kinderbescherming


fatihterimcocuk
Dr. Rezan Epözdemir, advocaat van trainer Fatih Terim heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Tijdens de rechtszaak heeft Fatih Terim ons een opdracht gegeven om de oprotpremie die wij van de Turkse voetbalbond zouden krijgen te doneren aan de kinderbescherming. Om de rechtszaak niet te beïnvloeden, hebben wij hiermee gewacht. Gezien de rechtszaak is afgerond, hebben wij zijn wens alsnog vervuld."
 
Het contract van Fatih Terim werd volgens de rechter onterecht eenzijdig ontbonden. Hierdoor kreeg Fatih Terim alsnog een oprotpremie van 9,324 miljoen TL uitgekeerd van de TFF.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Mooi gebaar van Terim. Dat geld was gewoon waar die recht op had, net als het geld dat Tarik Camdal heeft gekregen van GS. Daarom begrijp ik het niet als GS-supporters Tarik uitschelden, iedereen heeft een contract waar de werkgever zich aan moet houden. Senol neemt ook geen ontslag omdat hij nog geld tegoed heeft, waarom zou die dat laten liggen? Maar in Turkije krijgen de spelers en trainers alles over zich heen, terwijl zij onschuldig zijn.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
+1
38

Heel Turkije had het des tijds over Fatih Terim toen hij oprotpremie kreeg.

Vooral de Besiktas en Fenerbahçe aanhangers waren druk bezig op social media met Terim af te kafferen, maar die zelfde fans heb ik geen één woord horen zeggen over Lucescu en wat hij wel niet mee kreeg.

Het lijkt wel dat wanneer het één van ons het doet het nog erger lijkt dan als het een buitenlander het doet, dat is ook een van de mooiste voorbeelden dat een Turk zijn eigen landgenoot nihil gunt, dit soort dingen maak je ook mee in Nederland.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Lucescu had nog een contract tot deze zomer, dus wat hij heeft gekregen is echt niet zoveel. Terim en Lucescu zijn niet te vergelijken, Lucescu is een buitenlander, Terim is een Turk die het vaak over 'vatan, millet, Sakarya' heeft. Dan kan je verwachten dat mensen daar geïrriteerd over praten.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Mijn reactie boven is niet bedoeld om het goed te praten, het liefst moeten ze dat hele oprotpremie afschaffen.

Je moet gewoon targets halen anders kan je de laan uitgestuurd worden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen