Goed nieuws voor Galatasaray! UEFA mag onderzoek naar financieel beleid PSG niet heropenen van CAS


acase
Paris Saint-Germain heeft dinsdag goed nieuws gekregen van het CAS.
Het internationaal strafhof bepaalde in een beroepszaak dat de UEFA een onderzoek naar het financiële beleid van de Franse club niet mag heropenen. Zoals jullie weten ligt Galatasaray ook onder de loep en heeft de UEFA ook een onderzoek gestart om een onderzoek te heropenen.
 
Het CAS zegt in zijn beslissing dat de UEFA zich in deze zaak niet aan zijn eigen regels heeft gehouden.
 
Op 22 juni 2018 besloot de Europese voetbalbond namelijk al dat er opnieuw gekeken zou moeten worden of PSG de Financial Fair Play-regels had overtreden, maar dat besluit werd pas op 19 september 2018 formeel gemaakt. Volgens de UEFA-reglementen had dat binnen tien dagen gebeurd moeten zijn, waardoor het beroep van PSG succes had.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Er is op 15 februari een besluit genomen door de cas wat ervoor zorgt dat de afspraken die gemaakt zijn tussen UEFA en GS op 13 juni 2018 bindend zijn..

GS heeft deze zaak allang afgesloten en het is juist Psg die de juristen van GS mag bedanken en niet andersom. Ac Milan mag een stapje verdergaan als t hoedje af doen en bedanken..


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5

Moeten ze Gs ook nog p*jpen?+:
-:
R:
Nieuw
+1

Daar hebben ze jou toch voor........

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen