Galatasaray gaat met tien spelers rond de tafel


afteh
Galatasaray gaat nog voor de zomer rond de tafel zitten met Selcuk Inan, Onyekuru, Ndiaye, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Gumus, Semih Kaya en Mugdat Celik.
Dat zijn de spelers waarvan het contract aan het einde van het seizoen afloopt en die geen optie hebben voor nog een jaar.
 
Behalve die spelers lopen bij Galatasaray ook de contracten van Mariano en Fernando af. Het bestuur wil niet verder gaan met beide spelers omdat hun salaris nogal op de budget drukken. Verwacht wordt dat beide heren gaan vertrekken bij Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Behalve Mugdat en Eren mogen ze allemaal blijven van mij.. Mariano zn bijdrage in de aanval is echt heel groot voor GS. Ver boven het kaliber van Linnes wat ervoor zorgt dat Linnes zelf ook boven zn niveau uitstijgt.. Hij moet wel als ie minuten wil maken. Een extra jaar erbij voor 2m euro zou een goede deal zijn.. Fernando mag van mij een contract krijgen tot 2022 krijgen als ie 2,5 per jaar accepteerd.


+: 1210
-: 10
R: 2313
Level 5

Selcuk, Linnes, Ndiaye en Mariano moeten we echt verlengen. Onyekuru zou ik er ook echt graag bij hebben, maar dat is bijna onmogelijk, jammer genoeg. Voor Fernando valt nog iets te vangen, alvast op zoek naar alternatieven zou ik zeggen.

Aan de rest op deze lijst ga ik zelfs geen woorden vuilmaken. Die zie je volgend jaar lekker bij Kuru Fasulyespor.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen