Galatasaray gaat met tien spelers rond de tafel


afteh
Galatasaray gaat nog voor de zomer rond de tafel zitten met Selcuk Inan, Onyekuru, Ndiaye, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Gumus, Semih Kaya en Mugdat Celik.
Dat zijn de spelers waarvan het contract aan het einde van het seizoen afloopt en die geen optie hebben voor nog een jaar.
 
Behalve die spelers lopen bij Galatasaray ook de contracten van Mariano en Fernando af. Het bestuur wil niet verder gaan met beide spelers omdat hun salaris nogal op de budget drukken. Verwacht wordt dat beide heren gaan vertrekken bij Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+2

Selcuk: Kort verlengen voor >1 miljoen. Vooral door z'n nationaliteit en status helaas. Maar niet bizar slecht meer.

Onyekuru: Weg ermee. We gaan hem niet kunnen kopen en op dit moment is hij qua hersenen niet voldoende. Alternatieven zoeken.

Ndiaye: Nog een jaar proberen te huren. Erbij hebben kan nooit kwaad, maar we moeten wel een echte nummer 8 zoeken.

Eren: Bye lol.

Linnes: Verlengen voor hoeveel en hoelang hij wil. Nooit problemen, altijd klaar voor speeltijd en hij gebruikt die tijd goed.

Sinan: Verlengen als hij bankspeler wil blijven. Maar als ik hem was zou ik verder gaan bij Genoa. Ben je ook af van al die haat van sommige supporters.

Semih: LOL

Mudgat: Direct verlengen. 5 jarig contract, 7 miljoen per jaar.

Mariano: Verkopen bij een goed bod maar anders zeker niet. Afwisseling met Linnes is perfect voor ons op dit moment.

Fernando: Als hij zo blijft zeker proberen te verkopen. Alvast alternatieven zoeken.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Muğdat bize Şener size, ne dersin?+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Linnes dişinda kontrati biten hiç bir oyuncu devam edilmemeli. Of misschien Selçuk maar dan voor een jaarsalaris in TL's.

Ndiaye... er zijn wat betere CM's maar als er een betere deal word geregeld, een acceptabele salaris bijvoorbeeld, kan hij ook terugkeren...

Fernando, Mariano als prioriteit verkoop. Oud en niet consistent. Voor beide spelers kan je samen 8-10 miljoen euro verdienen. Als ze naar Arabië gaan afkorsss...


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Behalve Mugdat en Eren mogen ze allemaal blijven van mij.. Mariano zn bijdrage in de aanval is echt heel groot voor GS. Ver boven het kaliber van Linnes wat ervoor zorgt dat Linnes zelf ook boven zn niveau uitstijgt.. Hij moet wel als ie minuten wil maken. Een extra jaar erbij voor 2m euro zou een goede deal zijn.. Fernando mag van mij een contract krijgen tot 2022 krijgen als ie 2,5 per jaar accepteerd.


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5

Selcuk, Linnes, Ndiaye en Mariano moeten we echt verlengen. Onyekuru zou ik er ook echt graag bij hebben, maar dat is bijna onmogelijk, jammer genoeg. Voor Fernando valt nog iets te vangen, alvast op zoek naar alternatieven zou ik zeggen.

Aan de rest op deze lijst ga ik zelfs geen woorden vuilmaken. Die zie je volgend jaar lekker bij Kuru Fasulyespor.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen