Sinan Gümüş bereikt persoonlijk akkoord met Genoa


asinoo
Het lijkt erop dat Sinan Gumus binnen de kortste keren vertrekt bij Galatasaray.

Eerder werd al bekend dat Benfica zich officieel gemeld zou hebben bij Galatasaray. Dit is niet de enige club uit Europa die officieel is geworden.
 
BeinSports weet dat ook nog een club uit Europa zich officieel bij Galatasaray heeft gemeld om Sinan Gumus over te nemen. 
 
Sinan Gumus bereikt een persoonlijk akkoord met de Italiaanse club Genoa. Dit meldt BeinSports. De aanvaller vertrekt transfervrij richting de Serie A. Meer info volgt….
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1438
-: 0
R: 1926
Level 5

ik hoop dat Fener hem kan binnen halen. Ben nog altijd gecharmeerd van hem, ik denk ook dat een nieuwe club hem goed zou doen.


+: 1195
-: 10
R: 2244
Level 5

Het probleem is dat hij zich niet professioneel kan gedragen, zoals vele Turkse voetballers in Turkije. Hij had het potentieel om een grote te worden, maar is afgelopen jaren aanzienlijk aangekomen waardoor hij nu enorm traag is en amper nog handelingssnelh eid heeft.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Sinan moet naar een team toe waar die belangrijk kan zijn en 1 van de betere is.. Zn ego is een obstakel anders is het een prima jokerspeler voor ons.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen