“Okay Yokuşlu heeft geen plannen om naar Galatasaray te gaan”


okayyokuslu
Batur Altıparmak, de zaakwaarnemer van Okay Yokuşlu heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben geen bod ontvangen van Galatasaray. Ik weet niet waar deze geruchten vandaan komen. Ik heb niets ontvangen. Hiernaast hebben wij ook niet zulke plannen. Ik heb Okay Yokuşlu niet voor een jaar gebracht naar Celta Vigo. Wij hebben plannen met Okay Yokuşlu. Wij willen dat hij goed presteert bij Celta Vigo en daarna naar de Premier League gaat in Engeland. Ik denk dat het hem gaat lukken als hij verder niet geblesseerd raakt.”
 
De 25-jarige Okay Yokuslu heeft in 23 wedstrijden 2 goals gemaakt in de Spaanse competitie.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij heeft op dit moment niks te zoeken in Turkije, is één van de betere spelers bij Celta, al 2 of 3 keer verkozen tot speler van de maand bij die club. Als ze gaan degraderen, zal die 100% een transfer maken, maar Turkije wordt het niet. En beter ook, laat zulke gasten lekker in het buitenland voetballen.


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Okay Yokuslu is trouwens niet de speler die we zoeken. Ryan Donk speelt op zijn plek en we hebben geen reden om hem te vervangen. Wij hebben een rasechte 8 nodig om Selcuk te vervangen, en om te rouleren met Ndiaye indien hij blijft. Ndiaye speelt trouwens opvallend goed de laatste weken, omdat hij sinds kort veel hoger mag staan van Terim.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Donk kan je toch niet als je 1e cvm gebruiken man hahaha.. Doet t leuk als jokerspeler maar basiskwaliteit is ie niet..


+: 487
-: 0
R: 1767
Level 5

Als we met Milli takim willen groeien moeten zulke spelers in Europa blijven spelen in Europa worden spelers beter, in de SL blijven spelers op hetzelfde niveau ik zie Okay wel een transfer maken naar Sevilla of een andere soortgelijke club


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

En dan willen ze met dit soort spelers die zowat hun k0nt geven om in Eu te spelen een limiet invoeren..


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Begrijp jij zelf nog wel wat je typt?+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Is gewoon Nederlands hoor ??

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen