Galatasaray zorgt voor knappe comeback na 0-2 achterstand tegen Bursaspor


feghouli
In een vol stadion heeft Galatasaray zich in de Turkse competitie van een 2-0 achterstand geknokt naar een zege tegen Bursaspor.
De thuisploeg kwam in de eerste helft verrassend op 2-0 voorsprong dankzij de treffers van Sakho en Saivet. Vlak voor het rustsignaal, maakte Ndiaye de 2-1 die Galatasaray veel hoop gaf. In de eerste helft speelde Galatasaray niet goed, maar dit wisten ze in de tweede helft goed te maken. Eerst trok Diagne de stand gelijk nadat Belhanda in het zestienmetergebied werd gevloerd. Dit was alweer zijn 23e treffer dit seizoen. Na een uur spelen maakte Feghouli op een prachtige wijze de winnende treffer. De Algerijn schoot van afstand raak. 
 
Galatasaray komt na de zege op 52 punten en is een stap dichterbij koploper Başakşehir gekomen die deze week gelijk heeft gespeeld tegen Kayserispor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (23) 


+: 11398
-: 0
R: 11586
Level 5
+1

Blijkbaar word Var bij gs gemanipuleerd, na de de wedstrijd zie ik beelden waar ze de lijn trekken voordat de bal gegeven word. Zijn we verrast?


+: 5318
-: 0
R: 6460
Level 5
+3

Nee we zijn niet verrast. Heerlijk brand maar van binnen zoals Feridun die nu een grote gat heeft.+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5

Ik zei dat Bursa de kont open ging doen, en dat hebben we gezien toch?


+: 5318
-: 0
R: 6460
Level 5
+2

En ik zei dat jij je kont ging openen en Galatasaray er door heen ging.


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5
+2

Ik schaam mij echt zo diep dat we de laatste 20 minuten zo de wedstrijd moesten afmaken. Het leek net alsof we tegen Barca speelden, we speelden tegen een degradatiekandi daat amk. Terim heeft ook de foutste wissels gedaan die hij kon doen, ik hoef die lompe koe Sinan niet meer te zien. Onyekuru petje af, MOTM voor mij, samen met Luyindama.


+: 486
-: 0
R: 1743
Level 5
+3

Je moest die vogeltjes zien bij de 2-0 hahaha wij zijn Galatasaray wij geven nooit op!!+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6

Nee, je moest Messi zien bij die 2-0 lul. Je had moeten zien wat je eigen mede-fanaat zei. Maar ok.


+: 3077
-: 10
R: 8548
Level 5
+1

De goal van Ndiaye heeft Gs gered.

Scheids geeft 5 min blessuretijd in de 1e helft geen idee waarom.

Gs speelde bagger, maar goals vielen uit het niets en de wedstrijd stond plotseling van 2-0 opeens 2-3.

De penalty vond ik ook dubieus. Scheids geeft m terecht niet en opeens moet hij naar de VAR. Belhanda die met een klein tikje in een kansloze positie tussen 3 man doet of hij doodgaat..

De 2-3 van Feghouli was prachtig maar Onyekuru stond buitenspel, geen VAR niks.

Bursa begon sterk en had na een half uur al met 3-0 voor moeten staan maar had dus veel pech.

Laatste 20 min speelde Gs zelfs met 8 man achterin catenaccio, en zonder spits want Diagne was gewisseld.

Alhoewel, toen hij in het veld stond speelde Gs met 10 man.


+: 108
-: 0
R: 173
Level 3
+1

huilen he, je kan er gwn niet tegen dat we winnen zeg dat gewoon beter


+: 3077
-: 10
R: 8548
Level 5

Nee, dat boeit me niet

Waar ik niet tegen kan is die Turkse scheidsrechters.

Gs krijgt met VAR een penalty, heel zwaar.

Maar een zuivere hands van Tasdemir in de 16 wordt niet gegeven.

Die Tasdemir had ook zijn 2e geel moeten krijgen maar voor de zoveelste keer werd Gs gespaard.

Weet je hoeveel rode kaarten Gs heeft gekregen?

0

Dat zegt genoeg+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5
+1

Gs had 3 schoten op doel, kregen een penalty en de verdediging van Bursaspor was waardeloos.

Basaksehir had 10 schoten op doel, doelman Lung had 8 reddingen en Basaksehir kwam 8 keer in scoringspositie . Wat allemaal de meeste van de competitie is.

Gs heeft veel geluk gehad dus, als we zo naar de statistieken kijken. Zoveel geluk krijg je niet nog een keer, kijken of het gaat uitpakken.


+: 123
-: 10
R: 477
Level 3
+1

Bursa speelde redelijk, en dan scoord gs uit hun enige kansen 2-1 daarna werd het 2-2 via penalty, en dan komen ze weer terug en maken ze Lucky goal 3-2, okadar balli takim gs,Bursa was Veel beter dan gs in de eerste helft, tweede helft raakte ze uitgeput, waar door gs ging scoren,diagne is gewoon flop aankoop, 10 miljoen voor diagne, dat is kayseri niveau.maar dat zien ze in Turkije niet, als iemand topscorer is gaan ze meteen ophemelen.en kijk nu iedereen kost hem nu uit.bij kasimpasa speelde hij anders,en bij gs is die nergens.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

1e helft stond er een chaotische ongeconcentreer de GS.. Met Marcao als uitblinker.. Komt verdedigend veel te kort naar mijn mening maar goed we zullen zien hoe het zich verder uitpakt.. Deed wel iets leuks toen ie met de bal ging lopen maar gaf toen weer een belabberde paas op Diagne..

Toen gingen ze de kleedkamer in en trok Terim zn zweepje onder zn riem vandaan..

2e helf waren we goed en zijn we vaak in positie gekomen. Als Onyekuru wat scherper was geweest vandaag had t veel eerder al beslist kunnen zijn.

Ik blijf het zeggen Diagne voert precies uit wat Terim wil. Kijk bijvoorbeeld bij die goal van feghouli hoe hij op de juiste moment die 2 verdedigers met zich meetrekt waardoor Feghouli die schot kan lossen..

We hebben 15 goals gemaakt in 4 wedstrijden waarin hij 90 min heeft gespeeld. 3 goals in 3 wedstrijden waarin ie niet 90 min heb gespeeld..

Terim is een taktisch genie jullie niet begrijpen..


+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5

Vorige week zei je nog Diagne show, lol.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dat zeg ik ook. Diagne heeft een aandeel in t winnende doelpunt..

Kijk maar goed naar die goal je ziet Diagne op precies de juiste moment die verdedigers met zich meetrekken.. Terim heeft m daarom gefeliciteerd weet ik zeker.. Dat is niet makkelijk !

Kijk goed mischien zie je t wel.. Voetbal is veel dieper als je denkt en er gebeurt echt veel meer op veld als wij zien.+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5
+1

@Ali

Ik heb de wedstrijd noch het doelpunt gezien. Maar wanneer je show zei, verwachtte ik 2/3 doelpunten.

Ik ben ook van mening dat doelpunten scoren, niet het enige is wat een spits moet kunnen. Ruimte maken voor je mede spelers, verdedigers bezig houden etc. Dat komt er allemaal bij kijken.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ja ok je heb gelijk dat was geen show te noemen.. Belki kandiririm dedim yutmadi hergele.. als je ff een priveberichtje stuurt met je rek nr dan stort ik t geld terug .. :P


+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5
+1

@Ali

Je gaat me scammen hé, onu yemem bak. :P


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Dus Diagne, de spits van GS die 10 miljoen heeft gekost, trekt verdedigers met zich mee? Je zou bijna denken dat hij de spits van GS is en dat alle spitsen dat horen te doen. Maar Diagne doet het dus, je ziet niet vaak dat een spits verdedigers mee trekt om ruimte te creëren voor zijn medespelers. Dat is meestal de taak van de keeper.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Het belangrijkste is dat GS scoort en kampioen wordt. 4 wedstrijden met Diagne 90 min op t veld hebben we 15 goals gemaakt vergis je niet.. Zonder hem 3 goals in 3 wedstrijden.. Het is niet dat ie niks doet..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen