Everton stelt eis van 25 miljoen euro aan Sevilla: 'Anders gaat het niet door'


onyuz
Everton heeft volgens de Engelse media een prijs van 25 miljoen euro in gedachten voor Onyekuru.

Zodra Onyekuru een club vindt waarmee hij een akkoord bereikt, gaat Everton met de betreffende vereniging praten over een transfersom. Het management van Onyekuru is door Everton op de hoogte gebracht van de vraagprijs.
 
De 21-jarige Onyekuru is bezig aan zijn eerste seizoen(huur) in het eerste elftal van Galatasaray en is nu al een basisspeler. Hij speelde tot dusver 33 wedstrijden en wist daarin 11 keer te scoren. Het contract van de vleugelaanvaller loopt nog tot de zomer van 2019 door.
 
Sevilla, Marseille, Monaco en Dortmund houden de rappe aanvaller in de gaten. De Spaanse topclub Sevilla zou al een bod van 20 miljoen euro hebben neergelegd bij Everton, maar de Engelse club heeft het bod geweigerd.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+1

Pilav üstü kuru, Onyekuru.

-Albatros 2019


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Doet het heel goed voor zijn leeftijd met de jaren zal het alleen maar beter worden. Heeft de potentie een grote te worden.. Jammer dat onze clown geen clausule heeft afgedwongen. Of achterlijk hangt ervanaf hoe je het beijkt..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen