Bijna officieel: Nieuwe transfer van Galatasaray!


sondakika
Volgend seizoen zien we Ryan Donk weer bij Galatasaray.
De 32-jarige Nederlandse middenvelder, die al sinds 2016 actief is in Istanbul na zijn vertrek bij Kasimpasa en Real Betis, ligt nog tot medio 2019 zomer vast in de Turk Telekom. Als hij zondag ook speeltijd krijgt in de competitieduel tegen Bursaspor, wordt zijn contract automatisch verlengd en krijgt hij ook nog eens een bonus van 200.000 euro. Op de sociale media gaan geruchten rond dat Ryan Donk 100% speeltijd gaat krijgen van Fatih Terim.
 
Ryan Donk heeft een speciaal optie in zijn contract staan. Bij 21 wedstrijden wordt het contract van Donk automatisch verlengd. De Nederlander heeft tot nu toe 20 wedstrijden gespeeld voor Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit verdient Donk.. Als onze gekken m maar niet gaan aanvallen om zn salarissen.. Zoals ze bij letterlijk elke speler doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen