Bijna officieel: Nieuwe transfer van Galatasaray!


sondakika
Volgend seizoen zien we Ryan Donk weer bij Galatasaray.
De 32-jarige Nederlandse middenvelder, die al sinds 2016 actief is in Istanbul na zijn vertrek bij Kasimpasa en Real Betis, ligt nog tot medio 2019 zomer vast in de Turk Telekom. Als hij zondag ook speeltijd krijgt in de competitieduel tegen Bursaspor, wordt zijn contract automatisch verlengd en krijgt hij ook nog eens een bonus van 200.000 euro. Op de sociale media gaan geruchten rond dat Ryan Donk 100% speeltijd gaat krijgen van Fatih Terim.
 
Ryan Donk heeft een speciaal optie in zijn contract staan. Bij 21 wedstrijden wordt het contract van Donk automatisch verlengd. De Nederlander heeft tot nu toe 20 wedstrijden gespeeld voor Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+2

Heeft geen interland voor Nederland gespeeld denk ik. Lekker Turk maken, volkslied leren en opstellen. Dat is wat ze willen toch?


+: 5282
-: 0
R: 8234
Level 5
+1

Amma agladin sen be+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+3

Ağlarım, ligimizi s!kiyorlar farkında değilsin. Sen anca götünü aç.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Vattier

Ligi s*ktikleri icin degil, takimin zarar gorecek icin kivraniyorsun.. . En dat is je recht... Maar zeg alsjeblieft niet dat het is omdat de competitie naar de klote gaat. Als Fener met 11 buitenlanders speelde en Gala met 7 buitenlanders dan was het een ander verhaal.


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+2

Selcuklu, je blijft maar herhalen dat ik de GS-fanboy ben, je hebt in je hoofd dat profiel voor mij geschetst. Dat moet je ten eerste kwijt.

Ten tweede, natuurlijk boeit mij de competitie. Ik ben m'n hele leven al GS-supporter maar begon te kijken omdat we mooi voetbal speelden. Ik wil mooi voetbal zien en uitdagende teams om tegen te spelen. Ik keek ook de wedstrijden van Besiktas in de CL met plezier omdat ze mooi voetbal speelden. Ik wil als kijker ten eerste kunnen genieten.

Al was dit sterk in ons voordeel zou ik er vel tegen zijn. En het werkt niet eens zo erg in ons nadeel. Je gaat het weer wegwuiven als fanboy gepraat, maar de 2000 generatie is net zo getalenteerd als Ozan. Ik wil alleen een sterke competitie, dat leuk is om naar te kijken en Europees de aandacht kan trekken.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Als Donk blijft stuur Fernando dan maar weg. Vooral als er een nieuwe CVM wordt gehaald. Donk is de perfecte invaller en reserve speler wanneer je een speler nodig hebt. Maar lang termijn speler voor een seizoen heeft hij issues...+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit verdient Donk.. Als onze gekken m maar niet gaan aanvallen om zn salarissen.. Zoals ze bij letterlijk elke speler doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen