Kostas Mitroglou: “Nu begrijp ik waarom ….”


mitroglou3
Kostas Mitroglou, de Griekse sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Nu begrijp ik waarom ze Fatih Terim keizer noemen. Hij behandelt al zijn spelers gelijk en met respect. Iedereen maakt kans om speeltijd te krijgen. Alle spelers hebben veel respect voor hem. Sfeer bij Galatasaray is heel erg goed. De spelers kunnen onderling goed met elkaar overweg. Het was voor mij een goede keuze om hierheen te komen. Ik hoop dat ik een toegevoegde waarde voor het elftal kan zijn. Ik werk hier hard voor.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Alleen al trainen op Florya is een reden om naar GS te willen komen... GS traint op een stuk grond waarvan 1 vierkante meter rond de 4000 euro kost vergis jullie niet..


+: 935
-: 0
R: 1938
Level 5

Helal olsun.

:gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen