'PSG biedt 15 miljoen plus eigen speler voor Fernando Muslera'


amuso
PSG heeft het vizier gericht op Fernando Muslera van Galatasaray en is bereid ver te gaan om de Uruguayaan naar Parijs te halen.
De Franse topclub wil een flinke zak geld neerleggen plus een eigen speler aanbieden. Het gaat om de 28-jarige Kevin Trapp, de Duitse doelman. 
 
PSG wil 15 miljoen euro plus Kevin Trapp betalen om Muslera los te weken bij Galatasaray. De doelman van de Turkse topclub heeft nog een contract lopen tot medio 2021.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 591
-: 0
R: 1202
Level 5

Zonder na te denken doen dat is mooie bedrag :yip:


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Er zijn een tekort aan keepers momenteel. Er zijn top 10 clubs die keepers van 40 jaar op hun goal hebben staan en alsnog laten ze deze Trapp links liggen. Niemand die m moet omdat ie dr mentaal niet meer helemaal bij is waarschijnlijk. . Kijk maar naar Karius, Waarom denk je dat ze m hebben weggezet bij Bjk..

Muslera is een fantasitische keeper en kan nog makkelijk 5 jaar mee.. Zelfs langer.. Zolang Muslera zelf niet weg wil dan moet GS hem ook niet verkopen voor zo een laag bedrag.. Want dat is wat 15m voor een keeper als Muslera is.. Een junke prijs !

Een Eu topclub zou Muslera zelfs voor 50m niet loslaten in deze vorm..+: 935
-: 0
R: 1938
Level 5
+1

Onze keeper is onbetaalbaar. Legend.

:gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen