Galatasaray richt pijlen op transfervrije middenvelder Newcastle United


adiamed
Galatasaray hoopt Mohamed Diame te kunnen verleiden tot een transfer naar Istanbul.
De verdedigende middenvelder is einde contract bij Newcastle United en kan daarom transfervrij vertrekken. Ook Besiktas zou in de markt zijn voor de Senegalees.
 
De 31-jarige Diame past perfect in het plaatje van Galatasaray, zo meldt Sporx. 
 
Diame speelde eerder bij Lens, Rayo Vallecano, Wigan, West Ham United en Hull City. Deze voetbaljaargang was Diame goed voor 24 competitiewedstrijden. De middenvelder speelde met 0 assists en 0 doelpunten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 205
-: 0
R: 847
Level 4

Hij is nog 31 kan nog 10 jaar mee met galatasaray


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Zijn talent en kwaliteit is mischien net aan de helft van Fernando.. Fernando verkopenen en vervangen met hem betekent niks anders als dat deze yonetim bezig is met het verkleinen van GS..+: 5291
-: 0
R: 6439
Level 5

Wees trots op onze bestuur, misschien het transfers aan onze scouts over laten want die hebben ook spelers zoals Luyindama, Marcao, Bruma etc.. binnen gehaald.

M. Cengiz moet zeker blijven.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik ben totaal niet trots op het bestuur..

Luyindama is goed maar die kost ons in totaal ook 8m euro.. Maar is t geld zeker waard..

Serdar is voor niks naar fener gestuurd marcao is voor 4m gehaald. Marcao heeft tot nu toe een hoop fouten gemaakt en heeft GS een hoop gekost.. Tot nu toe doet ie het gewoon niet goed maar dat is weer mijn mening..

We hebben een half jaar met halve spits gespeeld wat ons de CL heeft gekost en is ook de reden waarom we nu 2e staan..

T ergste ze hebben jeugdspelers in t 1e laten spelen zonder te verlengen.. De hele voetbalwereld lacht GS hierom uit..

Daha neler neler..

Wees jij maar trots


+: 5291
-: 0
R: 6439
Level 5

Marcao en Luyindama zijn twee nieuwe transfers in onze team en die hebben binnen 6 wedstrijden alleen maar 3 goals door laten gaan. Ze zijn allebei waard en Marcao gaat denk ik in zomer al weer weg vooral omdat het een speciale verdediger is. Luyindama moet ook worden gekocht.

Wat moet je met speler zoals Serdar die zich ziek meldt en daarna terwijl ze team strijdt voor kampioen lekker op vakantie zit? Onder M.Cengiz zitten we gewoon beter in een financiele situatie dan onder U. Aysal of D. Ozbek.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Serdar is gratis de deur uitgegaan naar de concurent omdat zn salaris niet werd betaald.. En jij hebt het erover dat M Cengiz een super baskan is..

Ik zeg hij heeft jeugdspelers in het 1e laten spelen zonder te vernieuwen( wat een grote grap en schande is in de voetbalwereld). . En jij hebt het erover dat M Cengiz een super baskan is..

Dat je net gekochte verdedigers waar jij tevreden over bent een half jaar later weer wil verkopen slaat al helemaaaaal nergens op..

Een normaal person zou dan willen dat die spelers blijven zodat het team succesvol word.. Een normaal persoon wil juist dat een "speciale verdediger"met een 5 jarig contract nog ff een paar jaar bij de club blijft..

Neyse bro ik weet niet wat ik tegen jou moet zeggen man je bent zeer tegenstrijdig bezig.. Ik snap jou visie niet helemaal wat je nou precies wil..+: 5291
-: 0
R: 6439
Level 5

Nou ik wil zeker niet dat Marcao weg gaat maar hij gaat waarschijnlijk wel weg omdat clubs hem willen. Ozan Kabak met z'n contract kwam door onze grote vriend Dursun Ozbek.

Wie heeft ons financieel kapot gemaakt ? Unal Aysal. Dursun Ozbek deed zoveel transfers om mensen aan zijn zijde te krijgen. Fatih Terim wou zelf dat we Luyindama en Marcao binnen zouden halen en dat hebben ze ook gedaan.

En ja Fatih Terim wou ook geen Serdar meer zien in onze club.

--

Mustafa Cengiz is gewoon een goede voorzitter accepteer het en move on. Je staat toch achter Fatih Terim ? Steun dan ook zijn transfer keuzes bro.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Je hele reactie laat ik voor wat het is.. Ik kan zeggen wat ik wil maar die gedachte kan ik toch niet veranderen dus denk wat je wil.. Nogmaals Dursun gaf hem die contract op zn 15e toen hij in de academy zat.. Cengiz is degene die hem jaren later in het 1e liet spelen zonder te vernieuwen.. Dit zijn de feiten.

Over Terim en zn transfer keuzes.. Het feit is dat Terim publiekelijk heeft gezegt dat hij op het punt stond om onstlag te nemen nadat Ozan werd verkocht. maar dit niet heeft gedaan omdat hij de fans heeft belooft te blijven..

Terim is helemaal niet blij met deze baskan en dat gaat zodra t seizoen voorbij is duidelijk worden..


+: 5291
-: 0
R: 6439
Level 5

Je begrijpt me nog steeds niet... Fatih Terim wou zelf 'Luyindama, Marcao, Tetteh, Alan en Diagne.'


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

En ik zeg dus Luyindama en Diagne zijn uitstekende transfers en Marcao heeft het tot nu toe niet goed gedaan.. Mischien dat ie t volgend seizoen beter gaat doen en niet zulke onnodige stomme fouten maakt.. Dat betekent dus in jou ogen dat ik tegen Terim ben >??

En over Serdar. Dat Terim m buiten de selectie laat betekent niet dat je m gratis naar fener moet sturen en ze een steun in de rug moet zijn in hun degradatiestrij d.. Wij hebben in het verleden zelfs spelers als Eboue de terin laten krijgen in GS2..

Je heb me nog steeds niet uitgelegd waarom je staat te springen om in jou woorden een speciale verdediger een half jaar later alweer de deur uit te doen.. Waar is de logica hierin ?+: 5291
-: 0
R: 6439
Level 5

Ik heb je al uitgelegd waarom Marcao weg zou gaan omdat clubs hem nu volgen en ik heb je ook al uitgelegd dat ik hem niet weg wil hebben.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

haha hij weet niet eens dat een speler met een 5 jarig contract nergens heen kan zonder dat de club dat wil.. Hij denkt dat GS niks te zeggen heb als een Eu club komt voor hem.. Bukadar kucuk goruyor yani bizi.. Ik herrinner me jou weer van vroeger.. Jij was toen al zo een rare gast en je bent nog steeds zo. Niks van wat jij zegt slaat ergens op amk..


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5
+1

Dit is dus waarom we een regel voor buitenlandse voetballers nodig hebben. Daarom niet per se een limiet. Kijk achter wat voor gare buitenlanders ze weer gaan.

Er zijn natuurlijk veeeeeeel betere opties dan een stomme buitenlandersli miet, maar of de TFF verder kan denken dan hun neus lang is, dat betwijfel ik.


+: 9
-: 0
R: 14
Nieuw

Nou, over een ding heb je gelijk. TFF kan niet verder denken dan hun neus lang is. xD


+: 9
-: 0
R: 14
Nieuw

Ken deze speler niet, maar hij is transfervrij. Als Galatasaray hem een laag salaris kan aanbieden is hij misschien handig voor in de breedte (I doubt it). En als ie een beetje presteert kan Galatasaray hem gewoon verkopen aan de Arabieren = Profit.+: 1358
-: 10
R: 3000
Level 5

De zwarte Caner. De bal naar voren knallen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen