Fatih Terim: “Als wij zo spelen, worden wij kampioen”


fatihterim4
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben tot nu toe veel fouten gemaakt. Wij hebben geen luxe meer om fouten te maken. Als wij erin blijven geloven en als wij zo spelen, worden wij kampioen. Ik zeg het nogmaals, als wij zo spelen, worden wij kampioen. Basaksehir gaat zeker nog fouten maken en puntenverlies lijden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
+2
38

Realistische gezien worden wij geen kampioen, en dat moet Terim langzamerhand beseffen.

Wij moeten uit tegen Fenerbahçe waar je simpelweg gewoon geen drie punten van gaat behalen, je mag super blij zijn als je er een punt mag meenemen.

'' Als wij zo spelen '' , je hebt tegen een Antalyaspor gevoetbald die rond gekaatst word door bijna ieder club in Turkije, je hebt er wel 5 gescoord maar zonder Muslera had je er zeker 2 in gekregen.

We zijn gewoon nog niet compleet, we missen gewoon iets.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Heeft deze jongen een weddenschap verloren ofso ??+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Wij zijn 50% van de tijd met Diagne bezig en om op hem in te praten en hem een goed gelukkig gevoel te geven.. Dat is waar Terim hier ook op doelt.. We willen dat Diagne zo blijft spelen.. Alleen dan kan het team zo blijven spelen..

De fans gaan zoiezo niet snappen wat Diagne op het veld doet maar wij willen dat ie zich er niks van aantrekt en gewoon verder gaat wat ie de afgelopen wedstrijden heeft gedaan..

Kijk maar naar de afgelopen wedstrijden waarin Diagne wel heeft gespeeld en waar Diagne niet heeft gespeeld.. Hij heeft 3 keer 90 min gespeeld in lig = 12 goals 9 punten.. Hij is 3 keer niet in de basis gestart en toen hebben wij 3 goals gescoord en 5 punten gepakt..

Ik vertel t jullie op de meest ezelproof manier.. Zodat jullie t zien en snappen..


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
+1
38

TikTok.

Want wij zijn een instantie toch ? dat we ervoor moeten gaan zorgen dat iemand van 10 miljoen zich gelukkig moet gaan voelen iedere keer omdat hij gewoon een emotioneel ramp is.

Als je 10 miljoen aan iemand betaald mag je toch meer verwachten ? dat lijkt mij vrij logische.

Ajax heeft Tadic gehaald voor 11 miljoen nogmaals, kijk wat Tadic allemaal doet ( ookal verschillen de posities )..Die hoor je ook niet janken als hij kansen mist.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Maar wij zijn juist zeer tevreden met de performance van Diagne dat zegt Terim ook steeds..

Ik laat ook net met statestieken zien dat Diagne op het veld ons veel vaker in positie brengt als dat we zonder Diagne spelen..

Wij zijn m juist aan het beschermen tegen fans zoals jou.. Wij doen er alles aan om zijn moreel hoog te houden en niet te laten breken door negatievelingen ..Terim hamert t er ook constant bij m in dat wij tevreden zijn.

Je doet alsof we een ramp hebben gekocht en GS aan de afgrond staat maar dat heeft echt niks met de werkelijkheid te maken..


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Al speel je vanaf nu als Barca. Het puntenverschil is te groot.+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+2

Bluffen kan hij als geen ander

De feiten zeggen dat Gs nog heel veel zware uitwedstrijden heeft en thuis tegen Basaksehir en Besiktas moet wat ook geen zekere 3 punten zijn.

Basaksehir heeft een makkelijker programma en 8 punten voorsprong.

Maar ja, je weet maar nooit.


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
+2
38

@FegouuA

Ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.

We hebben echt slecht ingekocht, we zijn haast niet vooruit gegaan met de nieuwe spelers..


+: 944
-: 0
R: 1959
Level 5

Imparator heeft gelijk, zoals altijd.

:gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen