Fatih Terim: “Als wij zo spelen, worden wij kampioen”


fatihterim4
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben tot nu toe veel fouten gemaakt. Wij hebben geen luxe meer om fouten te maken. Als wij erin blijven geloven en als wij zo spelen, worden wij kampioen. Ik zeg het nogmaals, als wij zo spelen, worden wij kampioen. Basaksehir gaat zeker nog fouten maken en puntenverlies lijden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 1259
-: 0
R: 1607
Level 5
+2
38

Realistische gezien worden wij geen kampioen, en dat moet Terim langzamerhand beseffen.

Wij moeten uit tegen Fenerbahçe waar je simpelweg gewoon geen drie punten van gaat behalen, je mag super blij zijn als je er een punt mag meenemen.

'' Als wij zo spelen '' , je hebt tegen een Antalyaspor gevoetbald die rond gekaatst word door bijna ieder club in Turkije, je hebt er wel 5 gescoord maar zonder Muslera had je er zeker 2 in gekregen.

We zijn gewoon nog niet compleet, we missen gewoon iets.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Heeft deze jongen een weddenschap verloren ofso ??+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Wij zijn 50% van de tijd met Diagne bezig en om op hem in te praten en hem een goed gelukkig gevoel te geven.. Dat is waar Terim hier ook op doelt.. We willen dat Diagne zo blijft spelen.. Alleen dan kan het team zo blijven spelen..

De fans gaan zoiezo niet snappen wat Diagne op het veld doet maar wij willen dat ie zich er niks van aantrekt en gewoon verder gaat wat ie de afgelopen wedstrijden heeft gedaan..

Kijk maar naar de afgelopen wedstrijden waarin Diagne wel heeft gespeeld en waar Diagne niet heeft gespeeld.. Hij heeft 3 keer 90 min gespeeld in lig = 12 goals 9 punten.. Hij is 3 keer niet in de basis gestart en toen hebben wij 3 goals gescoord en 5 punten gepakt..

Ik vertel t jullie op de meest ezelproof manier.. Zodat jullie t zien en snappen..


+: 1259
-: 0
R: 1607
Level 5
+1
38

TikTok.

Want wij zijn een instantie toch ? dat we ervoor moeten gaan zorgen dat iemand van 10 miljoen zich gelukkig moet gaan voelen iedere keer omdat hij gewoon een emotioneel ramp is.

Als je 10 miljoen aan iemand betaald mag je toch meer verwachten ? dat lijkt mij vrij logische.

Ajax heeft Tadic gehaald voor 11 miljoen nogmaals, kijk wat Tadic allemaal doet ( ookal verschillen de posities )..Die hoor je ook niet janken als hij kansen mist.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Maar wij zijn juist zeer tevreden met de performance van Diagne dat zegt Terim ook steeds..

Ik laat ook net met statestieken zien dat Diagne op het veld ons veel vaker in positie brengt als dat we zonder Diagne spelen..

Wij zijn m juist aan het beschermen tegen fans zoals jou.. Wij doen er alles aan om zijn moreel hoog te houden en niet te laten breken door negatievelingen ..Terim hamert t er ook constant bij m in dat wij tevreden zijn.

Je doet alsof we een ramp hebben gekocht en GS aan de afgrond staat maar dat heeft echt niks met de werkelijkheid te maken..


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Al speel je vanaf nu als Barca. Het puntenverschil is te groot.+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5
+2

Bluffen kan hij als geen ander

De feiten zeggen dat Gs nog heel veel zware uitwedstrijden heeft en thuis tegen Basaksehir en Besiktas moet wat ook geen zekere 3 punten zijn.

Basaksehir heeft een makkelijker programma en 8 punten voorsprong.

Maar ja, je weet maar nooit.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Sen sus bozuk saat, GSlileri ağlatma!!!! :gewe:


+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5
+2

Sen karisma Kermishorloge, avukatmisin a m k


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

In theorie kan het wel. Maar in theorie kan BJK ook kampioen worden.

Nee. Je hebt geen toegevoegde waarde meer bij Gala. Je magie is op sinds 2000. Namoğlu is weg. Een Aykut zou hier alle 27 punten pakken... of 25 punten... en zou 74-76 punten hebben. Maar dat zou hem niet aan een titel helpen. Maar jij Terim... ik zie je niet meer dan 21 punten pakken op zijn best.

Eigenhandig weggegeven na de derby.+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+3

De beste man is in 9 jaar met ons 7x kampioen geworden, denk dat hij meer krediet verdient als het een jaartje wat minder gaat.


+: 168
-: 0
R: 754
Level 4
+2

Niet naar verleden kijken a.u.b. we hebben gewoon domme aankopen gedaan. Het gaat slecht met gs op dit moment


+: 2490
-: 10
R: 7624
Level 5
+1

Lobby is verminderd, Namoglu is weg, jullie spits is Diagne.. Etc etc
Tijden zijn voorbij Vrattier, met bam bam bam kom je er niet meer


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Zoals ik al vermeld:

"Na 2000 is zijn magie weg."

Zijn 4 jaar tussen 96 en 00 was hij nog goed. Maar de omstandigheden waren daar gunstig voor. Daarna heeft Terim als coach weinig toegevoegd. De situatie 2011-2013 was allerminst opvallend. Trabzonspor en Fenerbahçe verloren hun beste spelers voor of halverwege het seizoen (Burak Yilmaz). Gala had alle weg vrij. Maar oke, de prijzen tellen. Uiteindelijk won Terim de prijzen. Maar zoals ik al zei en ik zeg het nog is: voetballends is Terim niet meer bij tijd. Als je puur op gevoel van nostalgie keuzes maakt dan ga je als club niet ver komen. En over dromen om de CL winnen mag je helemaal al vergeten. En wanneer de concurrentie weer aansterkt wordt het duidelijk dat Terim niet meer kam concurreren zoals 1996-2000.

Wat betreft coaches heeft Sebastien betere opties dan Terim.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

De werkelijkheid is dat GS als enige grote club nog in de beker zit en op een normale 2e plek staat..

GS heeft in de laatste 8 competitie duels 22 goals gescoord en 4 tegen gekregen..

Ik snap dat jullie van GS verwachten dat het elk jaar kampioen word maar zo werkt het helaas niet in het voetbal jongens..

Er zijn nou eenmaal seizoenen waarin wij geen kampioen worden maar hoe langer wij bestaan des te korten die tussenstops aan het worden zijn.. Al moet ik zeggen dat dit jaar nog niet gespeeld is.. Niet met dit GS die hongerig en strijdlustig is..

Op een gegeven moment zullen jullie een GS zien die iedereen kapot domineert ozaman rahatlarsiniz kuslar..+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+2

Sommige van jullie lijken de geheugencapacit eit van een goudvis te hebben. Ik ben de eerste die Terim heeft bekritiseerd, zei nog na Benfica dat hij volgend jaar beter weg kan als we Europees weer niks laten zien. Zeg alleen dat hij zeker wat vetrouwen verdient.


+: 1259
-: 0
R: 1607
Level 5
+2
38

@FegouuA

Ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.

We hebben echt slecht ingekocht, we zijn haast niet vooruit gegaan met de nieuwe spelers..


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Mwa. Luyindama zou Aziz kunnen vervangen. Marcao gaat alleen Ozan niet vervangen.

Wat de spelers zo opvallend maakt is de prijs dat er betaalt voor is. Anders hoor je niemand klagen.

Off: Zoals ik al had voorspeld, de transferswaarde van Ozan is met 3,5 miljoen gestegen. Het is nu 10 miljoen. Als Stuttgart in de Bundesliga blijft kunnen we Ozan met een waarde van minimaal 15 miljoen zien per december 2019.


+: 1259
-: 0
R: 1607
Level 5
38

Ozan wordt een grote hit binnekort, mark my words..

15 milyonu bile gecer+: 885
-: 0
R: 1880
Level 5

Imparator heeft gelijk, zoals altijd.

:gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen