"Waarom hebben jullie Diagne dan gehaald?


diagnegs
Fatih Altaylı, sportcommentator heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Waarom heeft Galatasaray Diagne gehaald? Waarom hebben ze plotseling 10 miljoen euro betaald? Ok, Diagne heeft wel gescoord, maar hoevaak heeft hij de bal gekregen? Volgens mij 1 van Emre Akbaba. Als je zo'n voetballer niet voedt, hoe moet hij dan een doelpunt scoren? Ik zeg niet dat Galatasaray het systeem moet aanpassen aan Diagne, maar als ze dat niet doen, waarom heb je dan 10 miljoen euro op straat gegooid? Diagne lijkt op dit moment heel veel op Emenike."
 
Diagne kwam in de winter voor 10 miljoen euro over van Kasimpasa naar Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+4

We winnen 5-0 en iedereen zit nog steeds te janken joh wat een stel gekken zeg en dit is nog een echte GSli ook nog..

Van mij mag Diagne elke wedstrijd zo spelen als dat betekent dat de rest zo makkelijk in positie komt..

Ik zie het al voor me ze gaan janken op Diagne tot week 34 en dan komen ze er plots achter dat GS 30 punten heeft gepakt en de kampioen van Turkije is geworden..

Terim weet heel goed waar die mee bezig is jongens laat die man gewoon zn werk doen. De toekomst is van ons en van niemand anders ! Maar je weet t met onze k-k bond. Dan stellen ze weer limieten in en gaan ze play offs organiseren..


+: 5117
-: 0
R: 6210
Level 5
+5

Weetje waarom ze aan het huilen zijn? Omdat ze zelf niet 10 millie aan een speler kunnen geven.

Mesiktas ve Menerbahce bir bok yapamazzzzzzzz.+: 5204
-: 0
R: 4323
Level 5
+5

Oké we begrijpen het, iedereen vindt Diagne slecht. En nu? Hij gaat nog steeds elke wedstrijd basis spelen. Hij gaat nog steeds steun krijgen. Hij is betaalt met transferinkomst en dus financieel is er geen probleem. Wat wil iedereen precies bereiken? Mening delen mag heus wel, maar kom dan met iets nieuws tenminste.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+5
H09

Altayli heeft gewoon gelijk.

Als je Cagne geen ballen geeft, kan hij ze ook moeilijk erin schieten. Kijk naar de wedstrijden van Alanya, Cisse krijgt minstens 3-4 goede voorzetten die hij erin kan koppen.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ronaldo is aan man goeie wedstrijd tot nu toe ik geniet


+: 25
-: 0
R: 145
Level 3
+1
T32

Bende baktim. Adam acayip. Hattrick gemaakt. Stel je eens voor ook met juve de champions league winnen.+: 2494
-: 10
R: 7644
Level 5

Omo Diogno doho yono goldo

Omo orobloro sotoroz

Zelfs Stevie Wonder ziet dat die gap er niet veel van kan

Gelukkig zijn er nog Gs li die niet alles door een Gs bril zien


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+3
H09

kariusun parasina ode.


+: 2494
-: 10
R: 7644
Level 5
+1

Goed argument, mijn mening over Diagne is nu veranderd


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Oke... Galatasaray moet helemaal zelf weten wie ze willen halen. Hun geld hun keuze. Wat ik en sommige anderen doen is onze mening delen. Onze mening heeft 0 effect op de keuzes van Mustafa Cengiz. De enkele haters zoals een één of andere gebroken klok die nu en dan zit te zeuren, moet je maar negeren. Dat soort mensen zeuren zelfs over de puist op de rug van Luyindama. Bij wijze van spreke dan...

Nogmaals, dat geld had beter gespendeerd kunnen worden. Er waren genoeg spelers te halen voor minder of betere spelers voor hetzelfde geld onder andere Babacar die ik graag voor Fener wil zien of Ferreyra, die Benfica al kwijt wilt. Beide spelers die max 75% van de uitgegeven 10 miljoen zou kosten.

Neyse... geld is al uitgegeven. Als het tegenvalt kun je hem voor hetzelfde bedrag kwijt aan de Arabieren.+: 2494
-: 10
R: 7644
Level 5

La kermishorloge ik zeg niks anders dan jij. Ik vind Diagne een matige speler en het geld die ze voor hem neergeteld hebben belachelijk veel. Dat er een paar butthurt reageren kan ik niks aan doen.

Er zijn ook genoeg intelligente Gs li met dezelfde mening maar die worden door deze pipos voor iyi gun taraftari uitgemaakt omdat ze Diagne terecht matig vinden. Luyindama vind ik ook matig en veel te veel voor betaald.

Ik vind Lens ook matig dat is een Besiktasli, ik vind Necip een amateur dat is een Besiktasli. Maar die hebben niet zoveel geld gekost.

Mensen moeten hun gekleurde bril afzetten en niet iedere mening als aanval op hun club zien.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

Volgens ben jij helemaal de weg kwijt, en heb jij totaal geen idee hoe de markt nu met transfers in elkaar zit.

De tijden dat talenten voor 1-2 miljoen kon kopen zijn allang voorbij, wanneer een club ziet dat een speler talent heeft vragen ze minimaal 5 miljoen euro, dan heb ik het niet eens over een talent die er met kop boven uitsteekt.

Nu zal je weer zeggen: ''maar dan moet je maar zoals Standard uit Congo voor 250.000 kopen'' welke club in 10 jaar tijd heeft dat meerdere malen in Turkije gedaan? die tactiek wordt door Kasimpasa uitgevoerd maar elke talent die ze hebben gehaald, is enorm aan het falen.

Zijn Marcao en Luyindama de volgende Ramos en Varane? absoluut niet, hebben ze potentieel om beter te worden en met winst door te verkopen, zeker wel. Marcao is 22 en Luyindama is 25, dat is vrij jong als je gaat kijken tot hoelang verdedigers spelen.

Mirin is voor 300.000 gehaald, en wordt nu al uitgekotst door de Besiktas supporters inclusief muhabirler, die meerder keren hebben laten weten dat het gewoon een matige verdediger is. Psv zou hem dus echt niet laten gaan, voor 3 ton als hij goed was, maar dan ga je zeker zeggen ''Ja maar, wij hebben Atiba gekocht voor niks'' dat klopt, maar hoeveel transfers zijn succesvol en hebben niks gekost? misschien 2-3 namen in de afgelopen 10 jaar.

Diagne presteert momenteel niet naar behoren, maar misschien weekt hij los volgend seizoen, en vertrekt weer wie weet? en presteert hij niet? dan kan je hem slijten aan de arabieren want hij is nog 27 jaar.

Ik zou me eerst zorgen maken over je eigen club, die financieel in een zeer slechte periode zit, met een grote reorganisatie die nodig is zonder geld in kas, letterlijk 0 euro heeft Besiktas nu, want Kagawa hebben bestuursleden uit eigen zak betaald.


+: 2494
-: 10
R: 7644
Level 5
+1

Wacht nog maar een paar weken af Iyigunde..

Als Gs uit de titelstrijd is dan gaan ze Diagne als eerste uitfluiten.

Hij zal heus wel een paar keer scoren tegen matige ploegen, dat deed Derdiyok ook.. Zelfs Sinan Gumus..

Maar hij is gewoon van hun niveau, daar ga je niet zoveel voor betalen snappen jullie dat nou nog niet.. Hij maakt ruimte voor Belhanda zeggen ze dan.. Welke ruimte oglum..

Je ziet na 3 balcontacten al dat hij geen spelers is van Gs niveau, dat is een compliment voor Gs

Paniekaankoop


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

@Kartal

Never mind. Gitti yazdiklarim


+: 887
-: 0
R: 1883
Level 5
+1

Wat is die Fatih toch een clown zeg.. Diagne zorgt ervoor dat er ruimtes worden gecreëerd voor voetballers als Belhanda, zodat zij in de gelegenheid worden gesteld om te scoren.. dat is ook een kwaliteit wat een voetballer kan hebben.. zelf scoren komt ook nog wel voor hem..+: 21
-: 0
R: 115
Level 3

Mensen praten hier net als of ze terug uit de tijd zijn gekomen.

Als hij flopt, cani sagolsun.

Als hij rwina zet, wil ik niemand meer horen.


+: 169
-: 0
R: 756
Level 4

Diagne is gewoon een miskoop veelste zwaar voor galatasaray. Hij past totaal niet in het systeem van gs. Ik hoop wel dat we hem zo snel mogelijk kunnen verkopen met zo min mogelijk verlies


+: 132
-: 0
R: 703
Level 4

Gs had cagne toch gekocht omdat hij zo veel scoorde en niet omdat hij ruimte vrij maakt voor medespelers??

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen