Voorzitter Galatasaray: “Inkomsten zijn 1/4 van onze schulden”


gslogo2019
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De zee is op. Niets lijkt op wat het is. Mensen lachen wel, maar ondertussen gaan ze kapot van binnen. De schulden die in het verleden zijn opgebouwd hebben nu hun limiet bereikt. De inkomsten zijn nu ¼ van alle schulden. 18 clubs uit de Süper lig hebben nu 15 miljard TL aan schulden. Met deze inkomsten kun je de schulden niet meer aflossen en de tent draaiend houden. Onze overheid heeft ingegrepen. De schulden worden hervormd. Er komen binnenkort nieuwe regels waar iedereen zich aan moeten houden. Wij hebben in de afgelopen 3 jaar 147 miljoen euro schuld opgebouwd.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (37) 


+: 3216
-: 0
R: 5116
Level 5
+2

Kijk ik vind het grappig hoe Mustafa Cengiz met bepaalde woorden een heel ander verhaal wil schetsen zonder te liegen.

Afgelopen 3 jaar heeft Galatasaray 147 miljoen schuld opgebouwd? Dat is bijna 1 miljard TL in 3 jaar. Wat is de totale schuld van Galatasaray? Gewoon durven te zeggen Cengo.

15 miljard TL voor 18 clubs zegt die Cengo. Konyaspor staat in de plus, alanyaspor staat ook in de plus. Van die 15 miljard is minstens 14 miljard van Trabzon, Besiktas, Gala en Fener.

Niemand heeft een pistool tegen je kop gehouden om totaal 65 miljoen TL te betalen voor Diagne. Dan reken ik zijn salaris niet eens mee die hij al die jaren nog gaat krijgen.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Omo bozom orsomoz vor

onloro bor sotorsok gororsonoz


:tok: Onze Vrattier hier maar net doen of Besiktas de enige is die in financiele problemen zit. Heel het Tr voetbal is op afbetaling gebouwd.

Bij ons zijn de problemen uit het verleden, bij Gs worden ze door elke voorzitter opnieuw verder uitgebouwd met een eigen agenda. Geen CL betekent een grote klap voor Gs met FFP sancties.+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+2
H09

goon CL botokont grote klop voor gs mot FFP sonctos. We hebben ons keurig aan de afspraken gehouden, ook al hebben we geen CL dan hebben we genoeg spelers die we kunnen verkopen, om versterkingen te halen.

Jullie hebben amper geld, 0 in de kas met een hele grote reorganisatie die moet plaatsvinden.

Nou success


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+2
H09

Hahaha, kijk onze adelaartjes meteen reacties plaatsen als er iets negatiefs over ons komt.

Wij hebben het beter van de drie, Fb heeft een totale schuld van ruim 400 miljoen euro, en onze Bestas kan amper het salaris van de clubpersoneel en spelers betalen.


+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6

Ja, dan moet je geen 10 miljoen euro betalen voor de spits van Kasimpasa. Mustafa Cengiz is zelf onderdeel van het probleem. Turkse voorzitters smijten met miljoenen maar zeuren achteraf over de financieen van de clubs.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

Dat klopt, het is ook de fout van het bestuur. Als je in 8 maanden geen spits kan vinden, en 16 miljoen in de plus staat, moest je het geld spenderen want 16 miljoen kan je niet meenemen naar de zomerse transferperiode .

Het was of Cagne, of het geld naar de schulden en met Eren en Kostas spelen. Alhoewel dat misschien beter was geweest, gezien wat Cagne presteert.+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Kijk je kan het wel, verstandig reageren. Je kon beter dat geld behouden want een idioot kan zien dat Diagne geen haar beter is dan Derdiyok

Het is niet alleen de schuld van de voorzitter maar ook van Terim. Die schrijft zomaar Serdar en Derdiyok af en er wordt meer dan 20 mil besteeddt aan matige vervangers. Diagne verdiende bij Kasimpasa 5 ton en gaat bij Gs in 4,5 jaar meer dan 12 mil verdienen.

Jullie zijn dus bijna 25 mil kwijt aan een een speler die niet hoger kan dan Kasimpasa.. Gekkenwerk


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+6
H09

Lan olm, toen jij Gta san andreas zat te spelen op je playstation 2 was ik hier al aan het reageren met mijn ''Sebastian'' account.

Terim moet sowieso al weg, dat heb ik al meerdere keren duidelijk gemaakt. Maar je moet een stoppen met het, ''jullie hebben x bedrag in de vuilnisbelt gestopt''

Ten eerste het is geen 13 miljoen, maar 10 miljoen. Die 3 miljoen moet worden betaald als we kampioen worden, en de kans is nihil daarvoor.

Diagne is 27 jaar, we hebben 10m betaald en hij gaat 2,3 verdienen. Als hij gaat floppen, kan je hem heel makkelijk aan arabieren slijten, want die betaalde 6 miljoen voor een 34 jarige Gomis. Diagne zou je voor 8-10m euro kunnen verkopen, als hij mislukt. Dus zo een ramp is het niet.

En trouwens, Diagne is gratis gekomen want we hebben Ozan voor 10m verkocht, en niks uit eigen kas gehaald.


+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6

'Moest je het geld spenderen'. Dat betekent toch niet dat je al het geld aan Diagne uit moet geven? Je geeft zelf het probleem aan, ze hebben 8 maanden lang geen spits kunnen vinden en hebben toen in paniek dit bedrag neergelegd voor de spits van Kasimpasa.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+2
H09

@Bona

Het was of Diagne of geld aan schulden, en met de immense druk van de supporters moesten ze wel. Keur ik het goed? absoluut niet, maar met een Rizeli chauffeur uit de jaren 60 die niet eens Engels kan, kan je ook niks beters verwachten.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Wat nou paniek ben je nou echt serieus goser.. Heeft helemaal niks met paniek te maken. Hoe slecht dit bestuur het ook heeft gedaan de Diagne transfer is er 1 uit het boekje..

GS heeft gewacht op de uitslagen tegen Rize en Basaksehir. Kasimpasa heeft beide wedstrijden verloren en toen heb GS zijn kans gegrepen en de topscorer van de lig gekocht midden in het seizoen.

Als je denkt dat Kasimpasa hem weg zou doen als ze 6 punten hadden gepakt uit die wedstrijden dan spoor je niet..

De media heeft weer de meeste van onze fans voor de gek gehouden.. Maar ik zie totaal iets anders. Ik zie een spits die zeer gecontreerd te werk gaat en precies probeert uit te voeren wat zijn trainer van hem vraagt.. Het is Terim dat het team zo laat voetballen he jongens denk ff na voor een keer.

Diagne heeft 3 keer 90 min gespeeld en wij hebben in die wedstrijden 3+4+5= 12 goals gemaakt.. Zonder Diagne in de basis hebben wij 3 goals gemaakt en 2 keer gelijkgespeeld. .

Wees voor 1 keer geen ezels van de anti GS media jongens.. Ze gaan dood van jaloezie.. Wie denkt dat wij Diagne in de zomer al weg gaan doen mag zichzelf weggooien..


+: 1257
-: 0
R: 1600
Level 5
+3
38

Bona,

We hebben spelers verkocht zoals Ozan Kabak en Garry Rodriguez voor een flink bedrag, alleen met deze twee namen hebben we al 20 miljoen binnen gehaald.

Mustafa Cengiz is een ambtenaar puur sang, die weet donders goed wat hij wel of niet kan.

Ben het daarnaast volledig met je eens dat we geen zulke bedragen moeten gaan smijten, vooral niet aan spelers die '' one season '' wonders zijn zoals Diagne.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+3

Wij hebben de topscorer van de lig gekocht terwijl wij uitgeschakeld waren in de CL.. Wij hebben 10m plus bonussen betaald om ons vast te klampen aan onze wens om kampioen te worden..

Bjk daarintegen had in zijn meest succesvolle seizoen ooit zijn beste spits verkocht terwijl ze nog in de race zaten en door de groep waren gekomen in de CL..

Ze konden bijvoorbeeld Abou bakar overnemen voor 10m maar hadden het geld niet om de optie te lichten..

Dit is pure jaloezie wat deze bjklilar uitspugen alleen jammer genoeg zijn er bepaalde "Gslilar" die dit niet zien en doorhebben..
:facpal:


+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6

38,

Het gaat er niet om wat je wel of niet mag. Als je 20 miljoen binnenhaalt, mag je inderdaad 10 miljoen betalen voor 1 speler. Maar is het verstandig? Ik heb niet gezegd dat GS dat bedrag niet mocht uitgeven, volgens de reglementen mogen ze dat.


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+3

Wat praat je dan nog Bona? We hadden een spits nodig en 10 miljoen om nog uit te geven. Ze kozen voor Diagne. We gaan zien of het een goede of slechte beslissing was.

Als je nu al deze discussie begint heb je andere intenties, wat die zijn moet je effe rustig aan jezelf vragen. Niet één objectieve persoon begint al zo snel een speler af te kraken.

We steunen hem, we hebben geen andere keus. Als het niet lukt verkopen we hem met verlies, einde verhaal. Al deze drama is nergens voor nodig. Dit is niet de grote financieële blunder die je hoopt dat het is.

Hij speelt overigens ook met 2 goals en een assist wat niet heel verkeerd is. En talloze andere voordelen die je niet boeien, maar ze zijn er wel.+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6
+1

Vattier, in de toekomst zal ik eerst toestemming vragen aan jou om te mogen reageren hier. Goed?

Ik heb meerdere keren aangegeven dat hij tot nu toe, lees goed, tot nu toe een flop is en als wij hem hadden gehaald, had ik hem verrot gescholden zoals ik eerder al aangaf. Wat jullie niet begrijpen is dat niet iedereen die intenties heeft waar jij het over hebt, als ze over een speler van een andere team praten. De wereld draait niet om jullie, ik geef mijn eigen eerlijke mening zoals iedereen op deze site. Mag dat? Ik heb bij zijn komst al gezegd dat GS hem desnoods aan een club uit het Midden-Oosten kan verkopen als het niks wordt. Wat moet ik nog meer doen? Moet ik roepen dat hij de beste spits ter wereld is en dat het bestuur van GS perfect heeft gehandeld? Volgens mij zijn gasten zoals jij dan pas tevreden.

Ik heb overigens nooit gezegd dat die 'andere voordelen' waar je het over hebt, mij niet boeien. Alleen dat je van een spits die 10 miljoen heeft gekost, meer verwacht en dat ook een spits van 3 miljoen voor die 'andere voordelen' zou kunnen zorgen. Lezen blijft moeilijk zo te zien.


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+2

Zo zo, je intenties lijken duidelijker te worden met zo een vijandige houding. Als je mijn eerste zin zo interperteert dat je denkt dat ik regels voor je verzin en dat je moet doen wat ik zeg, dan is er zeker wat mis. Vervolgens ga je over op persoonlijke aanvallen, wat de beste indicator is van iemand die vetrouwen heeft in zijn argumentatie.

Als ik zeg dat je negatieve reacties nergens op slaan betekent dat niet dat je die moet vervangen met positieve reacties. Je kan je negatieve punten aanpassen of gewoon helemaal niets zeggen. En let op ik zeg KAN. Doe wat je wil, maar wat je nu zegt vind ik gewoon onzin.

Als Ronaldo naar ons zou komen en hij doet na 1 wedstrijd niks zou je hem ook een flop noemen? Wie noemt iemand nou zo snel een flop? Hij heeft in de competitie maar 3 volle wedstrijden gespeeld, met 2 goals en een assist. Ronaldo had in z'n eerste 3 wedstrijden in de Serie A ook geen goals bijvoorbeeld.

Er is een reden dat mensen die statistieken delen altijd aangeven dat ze alleen mensen toevoegen die een minimaal aantal wedstrijden of minuten hebben gespeeld. En dat weet jij dondersgoed. Je wil hem gewoon een flop kunnen noemen nu het nog kan.


+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6
+1

Lees maar de voorgaande topics met de titel dat Diagne een flop is. Ik geef aan dat het nog te vroeg is om nu al een definitief oordeel te vellen maar dat hij TOT NU TOE een flop is. Ik gaf bij zijn transfer aan dat je hem voor hetzelfde bedrag aan het Midden-Oosten kunt verkopen. Wat moet ik nog meer aanpassen, ik begrijp niet wat je wilt. Ik heb aangegeven waarom ik hem een flop vindt tot nu toe, ik heb aangegeven waarom ik het een slechte transfer vindt. Nog steeds vraag je 'wat ik nog praat' en zeg je dat ik bepaalde intenties heb en dat ik hoop dat het een flop wordt. En beneden heb je het over 5 euro biljetten die in de reten van de 'vogels' worden gestopt en nu praat je over vijandigheid. Je reageert iedere keer als ik wat zeg over Diagne, wat je goed recht is en ik vind het ook niet erg, maar is het dan raar als ik denk dat je mij daarmee ook bedoelt?


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+1

Sorry maar ben je autistisch ofzo? Ik zet het toch niet voor niets apart. Beneden is een open statement/grap omdat deze topic vol zit met dezelfde types. Hier was tenminste nog een discussie gaande.

En het hele punt is juist dat je blijft zeggen "TOT NU TOE". Dat je überhaupt een beoordeling TOT NU TOE maakt slaat nergens op. TOT NU TOE heb ik evenveel goude medailles als de meeste atleten, maar ik heb 0 wedstrijden gespeeld. Je hebt technisch gezien gelijk idd, maar dat maakt het niet een slimme opmerking.

Overigens betekent het feit dat ik op je blijf reageren ook dat jij steeds dezelfde mening blijft delen. Ik reageer zelf amper of gewoon niet bij artikelen over Diagne (buiten wedstrijden).+: 1257
-: 0
R: 1600
Level 5
+1
38

We spelen volgend jaar gewoon weer CL hoogstwaarschij nlijk.

Dat betekend dat er weer geld naar binnen komt, en waarschijnlijk niet uit gaat op misschien 1, of 2 posities op zijn max.

Galatasaray heeft het beste tussen de drie.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Denk je dat GS met voorrondes naar de CL gaat? Succes. Ajax veya Benfica çikarsa yol yine Avrupa Ligi.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit is nou precies de reden waarom wij een grote plan hebben om deze clowngezicht af te zetten deze zomer.. bok bok konusmus yine amk


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Een bedrijf met een schuld van 100.000.000 euro die een jaarlijkse inkomsten heeft van 25.000.000 euro kan hier heel makkelijk en zonder in problemen te komen zijn rente van betalen.. 1/4 inkomsten van je schuld hebben zegt vrij weinig eigenlijk en laat in sommige gevallen zelfs zien dat een bedrijf het uitstekent doet..

Deze transferperiode heeft mensen echt pijn gedaan man. We zitten in maart en ze hebben het nog steeds over GS en zn transfers haha

Dursun die voor een prikkie onze hele team vernieuwde ( zoals ik al maanden van te voren aangaf) was de 1e klap in het gezicht.. Want tja dat kon allemaal niet en GS kon nooit Sneijder en de rest wegsturen en er was geen geld voor etc..

En nu weer dachten ze dat wij t niet konden.. Eindstand we sturen onze troep gratis naar fener. We kopen Marcao voor 4m Luyindama voor 8m. Diagne 10m plus bonussen. Mitroglou halen we zonder kosten binnen dankzij onze merkwaarde..

Aglamayin bebeler. Zelfs een fener die de rijkste fam van Turkije achter zich heeft staan heeft niet kunnen doen wat wij wel hebben gedaan.. ! We zien duidelijk het verschil tussen waneer fener zn team vernieuwd en waneer GS dat doet.. GS was kampioen geworden terwijl fener op t punt staat te degraderen..

GS zijn grootheid steekt ver boven de rest van TR uit !!


+: 74
-: 0
R: 363
Level 3

Ja met omkooppraktijke n en Tff wel ja .


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+1

Blijven dromen matje

Jullie lobby is niet meer zo sterk, en jullie financiele situatie al jaren

Vorig seizoen hebben jullie gegokt net als onder Aysal en het is sportief goed uitgepakt maar we weten allemaal wat daarna gebeurde.. Europese schorsing etc. Als jullie geen CL halen dan zijn jullie de sjaak.+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+2
H09

Verklaar je nader, want dit zeg je al maanden lang. Als je de CL niet haalt, kan je gewoon je grootverdieners verkopen en zorgen voor goedkopere spelers.

Belhanda is al weg
Fernando en Mariano worden sowieso verkocht
Feghouli is een twijfelgeval

Wij zullen niet de sjaak zijn hoor, maar jullie wel.


+: 3216
-: 0
R: 5116
Level 5

Wie gaan jullie grootverdieners kopen? Welke club gaat in Europa 4miljoen aan Feghouli en 3.8miljoen aan Belhanda geven?

Je moet misschien zelfs contracten ontbinden en dan raak je ook geld kwijt.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

IAMNOTREAL,

We werken samen met Willam D' avila, dat is een manager die zeer goede connecties heeft met clubs in het zandbak en China. Belhanda zijn manager, hij word 100% verkocht in de zomer.

Mariano en Fernando kunnen weg voor 1,5-2m per stuk dat is al 4m euro plus 9m van malhanda is 13M euro.

Met 13M euro kan je gerust 1 rechts back (douglas) 1 CAM en een cdm halen. Gewoon laten scouten en niet op namen gaan.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Bjk zit na dit seizoen ook weer diep in de financiele sh!t hoor gap dat kan ik je nu al vertellen.. Burak Yilmaz voetbalt niet gratis Vida en Medel ook niet..

Feghouli pakte ook 4m in de PL. Zijn voorwaarde om naar GS te komen was dat ie t zelfde wou blijven verdienen. Doordat ie nu minder belasting betaald houd ie meer over dat is t verschil..

Een speler van het kaliber Belhanda kost nou eenmaal geld. Hij pakte t zelfde ook in rusland en straks in t midden oosten gaat ie waarschijnlijk zowat 2 keer zoveel verdienen.. Belhanda doet het trouwens uitstekend bij ons maar voor de Sneijder lovertjes onder ons is t gewoon nooit goed wat ie doet..Ze letten totaal niet op zn spel en Belhanda is voordat de wedstrijd begint al meteen de slechtste van t slechtste. Al moet ik zeggen dat nu eindelijk de pijn in hun hart is verzacht en ze beginnen eindelijk te zien wat voor een goede speler Belhanda eigenlijk is..


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+4

Ik merk dat er één groot misverstand is. Diagne was in principe gratis.

Die 10 miljoen is ingewisseld voor 2 miljoen 5 euro biljetten, vervolgens allemaal individueel opgevouwen en in de reten van 2 miljoen vogels gestopt.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+2

De scherm van me laptop heeft net gedoucht.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Ne ağlak bir herifsin aq Fransizi :lol:


+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6
+3

Liever een 5 euro biljet dan een Franse negerlul.


+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+3

Sende mi aq? Bedankt dat je m'n punt bewijst. ;-)


+: 9344
-: 0
R: 14249
Level 6
+2

Je reageert net geïrriteerd op mij, is toch logisch dat ik denk dat je het ook over mij hebt?+: 5141
-: 0
R: 4268
Level 5
+2

Dan zet ik het toch onder jouw reactie? De topic zit vol met soortgelijke reacties.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Jullie kijken duidelijk met jullie khont naar je eigen wedstrijden

Je hebt Diagne nu al een wedstrijd of 7 zien spelen..

Als je dan nog niet ziet dat hij echt een middelmatige speler is ben je gewoon een mongol..

Geen haar beter dan Derdiyok..

Dat je hem haalt slaat al nergens op, maar voor een totale maliyet van bijna 25 mil is gewoon gekkenwerk.

Meer zeg ik er niet over, jullie weten allemaal dat ik gelijk heb want zelfs met Gs bril op kun je dat niet missen

En wees maar niet zo zeker dat ze in de zandbak veel voor hem over hebben.. Die zal net als Derdiyok en Camdal blijven zitten en zijn geld ontvangen want hiervoor was zijn hoogste jaarsalaris 5 ton.

Ja man wij zijn jaloers, man man man wat een domme kneuzen zijn er op deze site.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen