Fatih Terim: "Galatasaray zal nooit opgeven"


terimdenkt1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na het gewonnne duel tegen Antalyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik ben blij dat wij 3 punten hebben gehaald. Ondanks dat wij 1-0 voorstonden, kan ik niet zeggen dat wij goed waren. Muslera heeft er 1-2 uitgehaald. In de tweede helft hebben wij beter gespeeld. Mijn spelers hebben genoten. Ze hebben meer gemist dan wat ze hebben gescoord. Antalyaspor kwam een paar keer heel gevaarlijk, maar Muslera heeft hele goede reddingen gedaan. Ik ben blij voor hem. De verwachtingen van een grote club van een voetballer is anders dan bij een kleine club. Mbaye Diagne is gehaald om doelpunten te scoren, maar daar had hij moeite mee. Hierdoor raakt een voetballer in de stress. Ik ben blij dat hij heeft gescoord. Ik hoop dat hij hierna blijft scoren. Wij hebben geen krediet meer om punten te verliezen. Galatasaray zal nooit opgeven en we zullen tot het einde gaan strijden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 3368
-: 10
R: 9176
Level 5
+1

Na derby in Kadiköy is het over en uit


+: 71
-: 0
R: 176
Level 3

Nee.
We gaan zien.
:gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs: :gs:+: 5050
-: 0
R: 9757
Level 5

Dede Terim Bence bu işi bıraksın. Ik zie FB dik winnen van GS.


+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
+1
38

Leuk en aardig maar er gaat niet gewonnen worden in Kadiköy.

Ik denk persoonlijk dat IBB wel gewoon kampioen word dit jaar en wij als tweede eindigen wat opzicht geen schande is.

Alleen weet ik niet of we het met dezelfde spelers gaan redden aankomend jaar. Diagne te middelmatig en Kostas zelfde verhaal.


+: 5363
-: 0
R: 6594
Level 5
+1

Nooit opgeven alsnog door gaan met punten pakken. :gs:


+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
38

Nee, maar wel realistisch blijven.

We moeten volgende week naar Bursa, ik verwacht zelfs dat we daar punten gaan laten liggen.

In Sha Allah worden wij uiteindelijk kampioen, maar ik zie het somber in. Er is meer politieke gedoe aan de hand in het Turkse voetbal dan er daadwerkelijk word gevoetbald.+: 5363
-: 0
R: 6594
Level 5
+1

InsAllah worden we ook kampioen maar we moeten gewoon door gaan met winnen en punten pakken. Ookal eindigen we tweede voor mij is het belangrijk dat we niet opgeven.


+: 136
-: 10
R: 540
Level 4

Zonder muslera gaat gs alles verliezen of gelijkspelen , Hij is jullie grootste Held met 3.punten.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

We hebben 5-0 gewonnen en mensen hebben het erover dat we zonder Muslera zouden verliezen puhahahaha.. Dit zijn dezelfde mensen die hier destijds riepen dat Bjk een 6-1 verloren wedstrijd met gemak zou winnen als er een andere scheids had gestaan..

Terim biz sana inaniyoruz guveniyoruz yorma kafani ..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen