Diagne: "Elhamdülillah heb ik gescoord"


adikoze
Mbaye Diagne is blij met zijn treffer voor Galatasaray in de Super Lig.
De spits van Gala vond maandag eindelijk de weg naar de netten in de wedstrijd tegen Antalyaspor(5-0)Toch houdt de spits het hoofd koel na zijn knalprestatie.
 
"Ik wil deze overwinning niet op mezelf projecteren, want het belangrijkste is dat we als team hebben gewonnen. De ploeg had een zege meer nodig dan ik de doelpunten. Ik ben vooral blij dat we goed hebben gevoetbald. Ik zal blijven leren en vooruitgaan. Elhamdülillah heb ik weer gescoord. Dat was mij toch een beetje gaan bezighouden. Want ik heb toch al een paar wedstrijden gespeeld zonder te scoren. Nu lukt het mij zelfs twee keer, maar 1 doelpunt werd afgekeurd. Ik ben zo blij dat de supporters mij enorm hadden gesteund tijdens de wedstrijd,”aldus Diagne.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 4963
-: 0
R: 9480
Level 5

Aferim sana. Ik ben trots op je. :yip:


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Heeft keihard gestreden voor het team en je merkt gewoon dat we er veel minder druk ligt op Belhanda en de vleugens waneer hij op t veld staat.. En dan creeren wij heel makkelijk goal kansen zoals we gister zagen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen