Belangrijke mededeling

 

VIDEO: Topscorer Diagne zet de teller op 22 goals


adgi
Diagne scoort de 5-0 binnen tegen Antalyaspor in de blessuretijd. 

De topscorer van Turkije zet eindelijk na weken lang de teller van 21 goals op 22 goals. De spits van Galatasaray ligt onder vuur bij de Turkse topclub omdat hij al weken niet kan scoren bij Galatasaray.
 
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (25) 


+: 492
-: 0
R: 1778
Level 5
+1

Belhanda en Feghouli die twee spelen alleen maar naar elkaar kijk maar voor de goal van Diagne hij stond vrij maar Belhanda moet weer schieten ook Mitroglou stond paar keer vrij maar wordt totaal genegeerd door Belhanda en Feghouli


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6
+1

Vayyyy Cagneeeeeee+: 5328
-: 0
R: 6513
Level 5

2 goals en 1 assist voor Diagne. Eentje telt niet mee maar alsnog erin geschoten. Prima voor Diagne.. Geeft hem beetje meer zelfvetrouwen door weken onder druk door supporters en media.


+: 195
-: 0
R: 931
Level 4

Hij was de hele wedstrijd onzichtbaar man. Gsliler (op enkele na) willen gewoon niet toegeven dat het een miskoop is.


+: 83687
-: 0
R: 150153
Expert

Diagne heeft mij echt verrast! Ik denk dat hij de druk en tempo van Galatasaray niet kan bijbenen! Drie keer zag ik bij een snelle aanval van Galatasaray dat de helft van de spelers van Gala in het zestienmetergeb ied waren van Antalya, maar Diagne was nog op het middenveld....h et gaat te snel voor hem....Ik denk dat hij er maximaal nog 4 intikt tot het einde van het seizoen!


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5
+1

Het is toch werkelijk niet te geloven dat er hier een paar kneuzen nog steeds deze matige houten klaas zitten te verdedigen.

Zelfs tegen een rampzalig Antalya doet deze 13 miljoen man helemaal niks en laat zien dat hij voetballend zwaar te kort komt.

Eren Derdiyok is gewoon een klasse beter dan hem.

En maar blijven volhouden dat het nog wel komt, oglum je ziet toch dat hij er niks van kan?

Antalya deed zijn best om hem te laten te scoren en in de 90 min is dat uiteindelijk gelukt.+: 5328
-: 0
R: 6513
Level 5

Zeiden ze ook over Belhanda he.. maarja zoals je ziet man bewijst zich zelf in de tweede helft van het seizoen. Niet te snel beoordelen op zo speler.

Wat verwacht je dat Kasimpasa hem voor 1 miljoen liet gaan ? Doe niet zo achterlijk man. Als hij bij Besiktas zelf zou spelen dan zouden jullie anders piepen.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5
+2

Belhanda had tenminste nog bij Kiev gespeeld en een goed jaar bij Montpellier. En zo denderend is hij nou ook weer niet bezig..

Deze jongen is 28 en heeft nooit hoger dan Kasimpasa gespeeld en je ziet zelf toch dat hij niet kan voetballen?

Over achterlijk gesproken


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Als hij bij Besiktas zou spelen, zou ik inderdaad anders piepen. Dan zou ik hem helemaal verrot schelden. Je betaald 10 miljoen voor een spits, dan verwacht je ook wat. Galatasaray en Besiktas zijn geen Kasimpasa, hij hoort gewoon te presteren.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5
+1

Gaat mij niet eens alleen om goals

Het is een luie beperkte speler.. Tegen sommige matige clubs in Tr scoor ik ook wel als ik daar in de spits sta, dat deed Derdiyok ook, maar je betaalt 13 mil voor zo een matige speler..

Zoals Bona al zegt, dan zou ik m verrot schelden dus maak er geen Bjk/Gs issue van..

Kijk naar Burak en kijk naar Diagne, wat een kwaliteitsversc hil+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Alsof Vardy wel overal had gepresteerd voordat hij sleutelspeler was bij t grote succes van Leicester.. Vardy was op zn 26e 750k waard en op zn 29e 20m om maar ff een voorbeeld te noemen..

Toen Burak nog bij GS speelde en elk seizoen 20 goals maakte praatten jullie heeel anders.. Nu ie op zn 33e aan het afbouwen is bij Bjk is t opeens een "klasbak" hahaha ..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik weet niet waar je het over hebt, maar niemand heeft geroepen dat Burak geen goede spits is. Besiktas-suppor ters hadden het over het feit dat hij zich vaak liet vallen, niemand twijfelde aan zijn kwaliteiten.


+: 69
-: 0
R: 174
Level 3
+3

Echt grappig dit, toen hij nog bij Kasimpasa speelde hoorde ik geen enkel vogeltje praten over hoe slecht hij wel niet is etc. (toen vond iedereen hem nog een gevaarlijke spits) Nu speelt die bij Galatasaray en wat doen deze kindjes omdat ze er niet tegen kunnen? Direct haten op een speler. Wacht maar tot die tegen jullie in de derby de winnende maakt. Inshallah


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ja, als je in 36 wedstrijden 32 keer scoort ben je inderdaad een gevaarlijke spits. Als hij er bij GS ook al iets van 6 of 7 in had liggen, zouden we hetzelfde roepen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Senol en een systeem creeeren? Die twee gaan niet samen. We hebben op dit moment juist heel weinig aan een targetman, Burak blijft niet voorin hangen tussen de verdedigers, hij blijft in beweging en daarom doet die het goed. Je kunt wel voorzetten geven, maar als je spits de enige speler is in de zestien, heb je er weinig aan. Dat blijkt ook uit de statistieken van de laatste wedstrijd. Alleen Quaresma had al 27 voorzetten, waarvan maar 1 een medespeler bereikte. Ljajic, Quaresma, Guven, Lens, dit zijn geen spelers die de zestien in duiken op zoek naar een doelpunt of die goed kunnen koppen. Babel en Talisca waren dat wel en daarom had je daarmee succes. Dus Diagne zou het bij ons juist even slecht doen.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik begrijp echt zowat nooit wat Bona nou eigenlijk bedoeld..

Dus omdat bij Bjk spelers als Ljajic ofso en de rest van de namen die hij opnoemt geen goede "16 spelers" zijn en "geen goede koppers" zijn. En Babel en Talisca zijn dat juist weer wel dus dat is de reden waarom Diagne 100% zeker zou falen ???

:o


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

H09 heeft het over het feit dat Diagne bij ons succesvol zou zijn omdat hij veel voorzetten zou krijgen. Maar als Diagne/Burak de enige spelers zijn in de zestien en ze zijn omringd door 3-4 verdedigers, heb je niks aan die voorzetten. Babel en Talisca doken veelvoudig de zestien in en ze waren sterk in de lucht, verdedigers van de tegenstanders wisten dat en daarom kregen zij ook dekking, wat de spits meer ruimte gaf want nu moet hij het opnemen tegen 1 verdediger, de andere verdedigers worden beziggehouden door Babel en Talisca.

Als je onze reacties goed leest en logisch nadenkt, kun je hier zelf ook op komen.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ja ok tot zover snap ik het allemaal maar hoe kom je erop dat Diagne zou falen onder die omstandigheden ? Hij heeft bij Kasimpasa goals met 3 verdedigers om m heen en een keeper die naar de bal grijpt..


+: 5012
-: 0
R: 9627
Level 5

Zeer matige speler die gewoon tekort komt. Maximaal gaat hij er nog drie maken.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik begrijp niet waarom GS-supporters het telkens over jaloezie hebben, er is tot nu toe nog niks om jaloers op te zijn. Misschien geldt dat voor Fener-supporter s, die hebben een spits die zelfs op de trainingen niet weet te scoren.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Jaloezie haha

Burak is een klasse beter dan Diagne en wij moeten jaloers zijn dat Gs daar 13 mil voor in de vuilnisbak gooit.

Burak is met afstand de beste spits in de lig, als hij niet zo lang aan de kant had gestaan had hij Diagne waarschijnlijk nog ingehaald maar buiten goals is Burak ook voetballend veel beter en belangrijk voor het team.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Vooral het voetballende gedeelte heeft mij verrast. We wisten allemaal dat Burak een goalgetter is, maar voetballend kwam hij juist altijd tekort. Maar daar merken wij tot nu toe weinig van.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik zie dat onze vogels inmiddels de eerste tekenen laten zien van hun GS trauma die weer naar boven komt..

Burak die in zn beste tijd altijd "voetballend tekort kwam" kan nu opeens wel voetballen.. xD


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Diagne heeft het weer uitstekend gedaan jongens.. Laat jullie aub niet voor de gek houden door de media. Wij hebben 5-0 gewonnen wees is voor 1 keer positief amk. Zonder Diagne zouden de rest van de spelers nie zoveel ruimte vinden elke keer. Kijk maar goed naar de goals en wat Diagne aan het doen is. Vooral de 4e goal houd ie heel slim die verdediger bij zich zodat Onyekuru de ruimte heeft voorin..

Diagne voert uit wat Terim wil vergis jullie niet ..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen