Galatasaray mengt zich in strijd om Volkan Babcan


avolx
Mustafa Cengiz (voorzitter Galatasaray) gaat binnenkort in gesprek met Göksel Gümüşdağ (voorzitter Başakşehir) voor de transfer van Volkan Babacan.

De Turkse doelman van het Turks voetbalelftal staat al maanden op de transferlijst van Galatasaray en wil zelf ook heel graag naar de ploeg van trainer Fatih Terim. Het wordt niet een moeilijke klus voor Galatasaray, want Volkan Babacan zakte begin van het seizoen naar de tweede keus van trainer Abdullah Avvi. Mert Gunok nam de taken over van de 30-jarige doelman.
 
Babacan heeft nog een contact tot medio 2021 bij Basaksehir en kost naar verluidt ruim 2 miljoen euro. Ook de Turkse topclub Besiktas aast op de goalie van Medipol Basaksehir.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Besiktas wil een keeper en GS komt gelijk ff de prijs opdrijfen..

Wat er ook gebeurt altijd blijven lachen is de motto..


+: 3258
-: 0
R: 5182
Level 5
+4

Ik lach meer om die 10m euro die jullie aan Diagne hebben betaald :D+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik geloof er niks van dat we Babacan willen, maar als het waar is, is het goed dat GS zich mengt. Misschien dat wij er dan van af zien.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen