'Galatasaray weigert bod van Anderlecht'


akoo
Anderlecht wil er absoluut nog een aanvaller bij. Daarvoor zijn ze - zoals eerder gemeld - bij Galatasaray gaan aankloppen voor de 18-jarige Yunus Akgün. Maar dat wordt een moeilijk dossier. 

Anderlecht is de onderhandelingen met de Turkse topclub inderdaad aangegaan en diende een eerste bod in. Het eerste bod van RSCA zou dus geweigerd zijn door de Turkse topclub.
 
Volgens Turkse media heeft Paars-Wit nu een bod gedaan van 3,5 miljoen euro op het Turkse talent Yunus Akgun. Die is momenteel actief bij Galatasaray, maar kon er nog niet helemaal doorbreken. Anderlecht is echter niet de enige club die achter de diensten van de flankaanvaller aanzit. 
 
Ook Chelsea, Wolfsburg en Benfica stuurden de afgelopen maanden scouts naar zijn wedstrijden om hem te bekijken. Akgün past wel in de transferpolitiek van jonge aanvaller die later met winst kan doorverkocht worden. 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 1353
-: 0
R: 1706
Level 5
38

Waarom verhuren we hem niet ?

Als die toch alleen maar op de bank gaat zitten kan je hem beter nu dan later gaan verhuren en zo er voor zorgen dat die elders toch wel aan speelminuten komt.

Dit is een van de redenen waarom Turkse voetballers pas laat uitblinken. Lekker verhuren, en niet verkopen want niemand kan eromheen dat deze jongeman potentie heeft om een top voetballer te worden.

Cengiz Ündere bak.. voor 15 miljoen naar Roma, en nu is hij bijna 5 keer meer waard omdat die jong is en super goed is.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Van wat ik heb gezien heeft hij talent, maar hij laat het te weinig zien. En met zijn huidige fysiek wordt die opgegeten in onze competitie, daar moet die echt aan werken. Güven is anderhalf jaar ouder, maar hij blijft in alle duels overeind en laat zich niet zo makkelijk wegzetten. Als je bij iedere schouderduw gaat liggen, houd je het niet lang vol.+: 1353
-: 0
R: 1706
Level 5
38

Absoluut mee eens, Güven is een veel belovende speler.

Hoop over een paar dit soort jongens in het A Milli te bewonderen.


+: 935
-: 0
R: 1938
Level 5

Verhuren aan Chelsea lijkt mij in dit geval de beste optie. Laat hem zichzelf maar ontwikkelen in de Engelse competitie en dan weer terugkeren naar ons. Erg talentvolle voetballer.


+: 1353
-: 0
R: 1706
Level 5
+1
38

Via Chelsea word hij toch verhuurd naar Vitesse :lol:


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Chelsea heeft zelf iets van 50 spelers die ze verhuren aan clubs over heel Europa, dus dat zou zeker niet de beste optie zijn als je wilt dat hij ervaring op doet in een topcompetitie. Want zoals 38 al zegt, de kans is groot dat hij dan in Nederland of België belandt. Wat overigens gewoon positief zal zijn voor zijn ontwikkeling.+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6

Chelsea, City, allemaal 1 pot nat. Tientallen talenten over heel Europa. Leukste is dat ze er ook vaak winst mee maken, zonder ze minuten te geven (zie: Enes Ünal)


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij heeft een contract tot de zomer van 2020.. Wij zijn al enige tijd bezig om zijn contract te vernieuwen maar vooralsnog wil zijn manager niet meewerken..

Als hij niet tekent voor t einde van het seizoen gaan we hem in de zomer verkopen..

Zoals altijd zijn wij weer slachtoffer van Turkse ondankbaarheid..

Emre Belezoglu hebben wij gemaakt = gratis vertrokken.
Okan Buruk hebben wij gemaakt = gratis vertrokken.
Ozan Kabak hebben wij gemaakt die wou weer zn contract niet verlengen.. Voor een paar knaken en scheten vertrokken naar Stuttgart..

En nu weer t zelfde liedje met Yunus Akgun..

Maar wij nemen deze laatste 2 heren niks kwalijk. Het is onze clown baskan die met zijn clown gezicht deze spelers in het 1e team liet spelen zonder te vernieuwen.. Hij is de enige schuldige !! InsAllah bu yaz indirecegiz onu ordan.. Albayrak gaat er ook aan !


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ozan kon ook voor 7.5 miljoen vertrekken, zoals in zijn contract was opgenomen, maar hij heeft er voor gezorgd dat GS een hoger bedrag kreeg. Dat vind ik niet ondankbaar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen