'Galatasaray wil PSG-doelman als vervanger Muslera'


akevo
Kevin Trapp(28) maakt deze zomer wellicht een tweede transfer. De doelman, die sinds kort onder huurcontract staat bij Frankfurt, staat voor een verhuizing naar Turkije.
Galatasaray hoopt de sluitpost namelijk op korte termijn onder de hoede te hebben. Dat meldt Franse media.
 
PSG nam Trapp in 2015 over voor 9,5 miljoen euro over van Frankfurt maar keerde al snel op huurbasis naar zijn oude werkgever. Galatasaray wil profiteren van de situatie en zou zich al hebben gemeld in de Franse modestad.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1329
-: 0
R: 1697
Level 5
+1
38

Herkes gider, Muslera gitmez.

Bunu biryerlere yazsinlar.. Niemand, maar dan ook niemand heeft het recht om Muslera ineens te gaan vervangen.

Ookal is hij een stuk achteruit gegaan, is hij nog steeds een van de beste keeper(s) in Turkije, die ook nog is gerespecteerd word door ieder club.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij is in de zomer van 2015 gehaald door Psg en in de zomer van 2018 verhuurd aan Frankfurt.. Dat is niet heel snel in de voetbalwereld.

Trapp is een uitstekende keeper en is zeker GS waardig. Als we Muslera in de zomer aan een stel arabieren kunnen verpatsen en hem vervangen met Trapp zal ik er niet op tegen zijn.. Met Trapp op doel hoeven we ons tot 2025 geen zorgen te maken..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen