Betalingsachterstand bij Galatasaray


gslogo2019
Galatasaray heeft net als Besiktas ook financiële problemen.
De Turkse topclub heeft een betalingsachterstand opgelopen en zou de salarissen van januari en februari nog niet hebben kunnen uitbetalen. Althans, dat meldt Takvim. Dat heeft de motivatie van de voetballers behoorlijk geraakt.
 
Trainer Fatih Terim heeft aan het bestuur nogmaals gevraagd om hun achterstallig salarissen uit te betalen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
+1
38

Takvim zegt voldoende.


+: 3281
-: 0
R: 5219
Level 5

Toen er een bericht bij Besiktas verscheen waren jullie er wel als de kippen bij? Haber1903 of Duhuliye zoals het tegenwoordig heet is pro Carsi en anti Orman. Takvim is iig onpartijdig.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

2 maanden niet betalen is de normaalste gang van zaken in Turkije. De andere 3 groten doen dit ook al decenia lang.

Als we net als Bjk 6 maanden niks betalen ok dan mogen de alarm bellen rinkelen maar nu is er nog niks aan de hand..


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dursun Ozbek gaat zich weer verkiesbaar stellen !! Faruk Suren gaat in zn team.. Adnan Polat gaat een oor aangenaaid worden maar hij is slim dus trekt ie zich terug..


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5
+1

Paraları Kasımpaşaya kaptırdılar


+: 724
-: 0
R: 1356
Level 5

Hhahahahhahahah ahhahahah+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Hahah sommige Gs lilar en dan natuurlijk onze Franse Struisvogel Vrattier die hier weer doen alsof het bij hun koek en ei is.

Heel de tijd Besiktas in verband brengen met financiële problemen terwijl er al een paar keer een melding is geweest bij KAP dat Gs meer schulden heeft dan wij.

Serdar Aziz vertrok recent nog en had 2 mil salaris tegoed, en jullie denken dat het bij Gs goed loopt.

Jullie bestuur heeft net als vorig jaar weer alles gegokt op een kampioenschap, w8 maar als Basak kampioen wordt wat er allemaal gaat gebeuren daar.

Wij hebben tenminste nog bezuinigd de laatste tijd, maar bij jullie zit de FFP op je nek en zijn er weer voor tientallen miljoenen uitgegeven aan een paar matige spelers..

Jullie enige kans is Abdullah Avci ontvoeren

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen