Mbaye Diagne: "I'll be back"


diagnegs
Mbaye Diagne, de sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik heb tot nu toe mijn beste kanten niet goed laten zien op het veld. Kritiek is voor iedereen goed, maar ik houd mijn hoofd recht. Dankzij god, vertrouw ik op mezelf. Ik hoop met hulp van god dat ik veel sterker zal terugkeren dan eerst."
 
Mbaye Diagne kwam in de winterstop voor 10 miljoen euro over van Kasimpasa naar Galatasaray. De Senegalese aanvaller wist in 5 wedstrijden 1 goal te scoren. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Al vangt ie nu een vogel met zn mond hij zal altijd bekritiseerd worden.. Kijk maar naar Burak Yilmaz bijvoorbeeld. Kon ook niks meer goed doen. Neyse InsAllah guvenini kayip etmez taraftarin yuzunden..


+: 3062
-: 10
R: 8525
Level 5

Back bij Kasimpasa ja+: 168
-: 0
R: 854
Level 4

Ben ik de enige die Balotelli ziet als die naar Diagne kijkt?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen