Selçuk İnan gaat akkoord voor 900.000 euro salaris


asossde
Galatasaray en Selcuk Inan hebben de gesprekken geopend over een nieuwe verbintenis. 

De middenvelder is sinds de zomer van 2011/2012 actief bij de “Leeuwen” en heeft een contract tot medio 2019. Sporx meldt dat zaakwaarnemer van Selcuk Inan reeds om de tafel heeft gezeten met een afvaardiging van Galatasaray.
 
De clubleiding van de Turkse formatie is naar verluidt erg te spreken over de verrichtingen van Selcuk Inan. Galatasaray zou het contract van de routinier met 1 jaar willen verlengen voor een salaris van 900.000 euro per jaar. Inan zou een akkoord hebben bereikt. De middenvelder ontvangt zijn salaris in TL.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 100
-: 0
R: 127
Level 3

Tuurlijk gaat hij akkoord. Onder het (mis-)beleid van Erdogan is EUR 900K tegenwoordig bijna 5.5 miljoen lira waard. Daarmee kan hij al z'n rekeningen de komende 50 jaar betalen.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Selcuk blijft voor altijd bij ons !

Wie tegen Selcuk is, is tegen GS !!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen