Galatasaray zonder 2 sterspelers naar Erzurum


gslogo2019
Galatasaray speelt deze week tegen Erzurumspor. Yuto Nagatomo en Mariano zijn de enige spelers die ontbreken in de selectie van de Turkse topclub.
De Japanner is nog geblesseerd en is daarom niet opgenomen in de selectie en Mariano Filho heeft een gele kaart schorsing. Mbaye Diagne, Martin Linnes en Fernando Reges zijn herstelt en zijn allemaal van de partij. 
 
Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Fernando Reges, Semih Kaya, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Marcao, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Al onze spelers zijn sterspelers..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen