Belangrijke mededeling

 

Trezeguet: "In de winterstop kreeg ik 5-6 biedingen"


trezeguet
Trezeguet, transfertarget van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"In de winterstop kreeg ik 5-6 biedingen. Sommigen uit het buitenland. Er kwamen veel biedingen van Turkse clubs. Zelfs hele goede. Ik heb met de voorzitter gesproken en hij zei dat hij mij dit seizoen nodig had. Ik wou hem niet teleurstellen en daarom ben ik gebleven. Ik ga tot de zomer door en daarna zal ik de biedingen in behandeling nemen. Ik wil mijn carriere bij een grote club voortzetten. Ik wil naar een club gaan waar ik in de basis wil staan. Ik speel al 4 jaar met Salah. Ik ben trots op hem. Wij hebben goede dingen gedaan met Egypte. Wij zijn naar het WK gegaan."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Het word of GS of het buitenland..


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3

Gs is een buitenlands team geeneen Turk in basis

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen