Belangrijke mededeling

 

Fenerbahçe kan kampioenschap van Galatasaray in week 28 ontnemen


abide
In week 28 kan Fenerbahce Galatasaray een harde klap uitdelen in de race om kampioenschap.
De “Gele Kanaries” ontvangen 14 april Galatasaray in Saracoglu stadion. Onlangs heeft Fenerbahce een harde klap uitgedeeld aan Besiktas door 3-3 gelijk te spelen waarbij het gat met koploper Basaksehir is vergroot naar elf punten.
 
Gaan we een déjà vu meemaken op 14 April? Hoe groot is de kans dat Fenerbahce thuis een harde klap gaat uitdelen aan Galatasaray?
 
Programma
Week 24: 
Malatya vs Basaksehir
Erzururum vs Galatasaray
 
Week 25:
Basaksehir vs Fenerbahce
Galatasaray vs Antalyaspor
 
Week 26:
Bursaspor vs Galatasaray
Kayserispor vs Basaksehir
 
Week 27:
Galatasaray vs Malatyaspor
Basaksehir vs Konyaspor
 
Week 28:
Fenerbahce vs Galatasaray
Besiktas vs Basaksehir
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 46
-: 0
R: 145
Level 3
+1

Fenerbahce kennende zal thuis weer voetballen alsof ze in de CL finale staan en alles eraan zullen doen dat Galatasaray niet zal winnen.

Dat gaat echt een smerige wedstrijd worden met rode kaarten, ik weet dat gewoon zeker, vooral als Jailson en Belhanda duels aangaan met elkaar.

Maar als er een seizoen is dat Gala in Kadikoy moet winnen is dat dit seizoen, alhoewel we dit ieder jaar zeggen.. Betekend alleen maar dat Fener ieder seizoen achteruit gaat.


+: 5682
-: 0
R: 8946
Level 5
+1

Ja, raar he dat we ons rivaal uit de race willen schoppen. Damn it, waarom is Fener altijd zo!+: 943
-: 0
R: 1953
Level 5

Die 'vogeltjes' zullen spelen alsof hun leven er van af hangt, zoals gewoonlijk. Winnen van GS is voor hen nog belangrijker dan prijzen winnen.

Ik weet zeker dat GS dit keer gaat winnen.

:gs:


+: 11451
-: 0
R: 11646
Level 5

Ik zou gewoon B opstelling nemen tegen Basak en dikke premies uitdelen tegen Gs.


+: 5682
-: 0
R: 8946
Level 5

Tuurlijk gaan we ons best doen tegen jullie, ookal waren we al kampioen hadden we als nog op ons best gespeeld tegen jullie. Dus ga niet alvast met jullie domme excuusjes komen. Zieligerds.

En ga niet doen alsof het raar is dat we onze rivaal uit de kampioensstrijd willen duwen Messi10, gebruik je hersenen man. Zouden jullie rustig spelen als je de kans had om FB uit de race te schoppen? Je ben echt onbegrijpelijk


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Aziz is er niet meer en de magie van kadikoy is verdwenen.

De halve lig heeft jullie in kadikoy verslagen onderhand. We gaan fener dit jaar klappen in kadikoy !+: 69
-: 0
R: 174
Level 3

Dit gaat een 1-2 worden voor Galatasaray geloof me. (mits elke basisspeler fit is)


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3

Ik denk minstens 3rode kaarten :rodekaart:


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ja of gs geeft ze de genade klap en kunnen ze de degredatie niet meer ontlopen , gisteren had fb vooral Aan bjk te danke dat ze Zo terug kwamen, tegen gs zal dat lastiger worden aangezien we meer kwaliteit beschikken , elke jaar komt de winst in kitykoy dichterbij dus wij maken ons daar geen zorgen om, wij zijn met de kampioensschap bezig en niet alleen de wedstrijd op zich, fb is gewoon een tussenstop onderweg naar onze kampioensschap dat blijkt elke jaar weer


+: 195
-: 0
R: 931
Level 4

Ze hebben weer praatjes voor tien, zoals elk derby, maar onderhand vergeten ze dat ze al 20 jaar niet kunnen winnen van Fener. Gs spelers komen met knikkende knieën het veld op in Kadıköy. Hasan Şaş had dat ooit toegegeven, check het op youtube.

Her sene hevesleniyorlar ama dayak yeyip geri gidiyorlar. Ze lijken wel autistisch. Eigenlijk best zielig+: 46
-: 0
R: 145
Level 3

vanaf 2010 hebben jullie maar 4x gewonnen in Kadikoy

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen