Mariano mist door schorsing duel met Erzurumspor


erzum
Mariano mist volgende week de uitwedstrijd van Galatasaray tegen Erzurumspor.
Hij kreeg zondag een gele kaart tijdens het duel met Akhisar en is daardoor geschorst voor de volgende wedstrijd van Galatasaray.
 
In de 20e minuut van de wedstrijd tegen Akhisar kreeg Mariano een gele kaart na een overtreding op Elvis Manu. In week 24 tegen Erzurumspor is de Braziliaan niet van de partij.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (17) 


+: 5117
-: 0
R: 6212
Level 5

Error kardes heb je gisteren ook al gedeeld.


+: 36
-: 0
R: 113
Level 3
+1

na 5 jaar turksvoetbal weer eens bezocht, maar niveau qua leden en artikels zijn omlaag gegaan, jammer+: 5212
-: 0
R: 4328
Level 5
+2

Weer zo een arrogante TV.net opa met z'n "niveau" fetish. Het is ook elke keer exact dezelfde reactie bijna.

Misschien is het een idee om te participeren met discussies en zo het "niveau" te verhogen in plaats van als een wijf te zitten klagen? Walgelijke types. Wie denk je dat je bent?


+: 36
-: 0
R: 113
Level 3

discussieren bij artikelen waar inhoudt precies hetzelfde is, nou ik ben geen papegaai dat weet ik wel zeker in iedere geval.


+: 5212
-: 0
R: 4328
Level 5
+1

Je zegt ook qua leden. Heel knap hoe je dat deel weet te ontwijken, maar we zijn niet blind. Ik denk overigens niet dat per ongeluk 2 artikelen het niveau drastisch verlaagt. Het was altijd al redelijk laag.


+: 36
-: 0
R: 113
Level 3

Ik heb niet gezegt dat het niveau omlaag is gegaan omdat er 2 zelfde artikelen zijn geplaatst, ik zei dat 5 jaar geleden het niveau hoger was.

als ik moet nog moet uitleggen dat het niveau ook qua leden omlaag is gegaan, dan maakt dat mijn stelling sterker.

Ik heb nooit gezegt dat het niveau hoog was, ik heb alleen gezegt dat het omlaag is gegaan, ik weet ook dat het altijd al laag is geweest, dat verwijt ik aan de admins+: 5212
-: 0
R: 4328
Level 5
+1

Je insinueert wel sterk dat een dubbelartikel het niveau verlaagt door je statement net op deze plek plaatsen. Dat is wel heel toevallig.

Ik heb ook nooit gezegd dat je fout zat qua leden, alleen dat artikelen altijd al rond dit niveau zaten. M'n punt was dat je niet de hoge piet moet gaan uithangen puur omdat je een oude gebruiker bent. Je kritiek is overigens niet constructief en je voegt zelf ook verder niks toe.

Je bent net een irritante vogel die effentjes naar z'n oude boom vliegt om op die leuke auto van vroeger te poepen en dan weer vertrekt.


+: 36
-: 0
R: 113
Level 3

Ten eerste ik reageer op welke artikel ik wil, ten tweede heb ik toch inderdaad wel met voorbedachte rade op dit artikel gereageerd, omdat ik ervan uitga dat dit artikel toch verwijderd wordt,

daarnaast hoef ik niet mijn kritiek te gaan onderbouwen aangezien iedereen weet wat de problemen zijn.

damn, ben jij familie van de admins of hoe zit dat? pfoeh je bent wel op je teentjes getrapt zeg, sorry pik!


+: 5212
-: 0
R: 4328
Level 5
+1

Admins kunnen me geen reet schelen, heb vaak genoeg zelf kritiek gehad en ben meerdere malen gebanned. Ik kan gewoon niet tegen idioten. Doe wat je wil, ik gaf je een kans om m'n mening over jou te verbeteren, dat is alles.


+: 2503
-: 10
R: 7660
Level 5
+1

HarryKewell je hebt helemaal gelijk bro, en vooral types als Vrattier met hun grootheidswaan en reacties vol taalfouten zijn daar debet aan. Deze jongen praat hier alsof hij bestuurslid is van Gs terwijl hij waarschijnlijk vakkenvuller is bij AH.

Caktin lafi hiyara+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

Adam ol, voordat ik je dox.


+: 1079
-: 10
R: 2035
Level 5
+1

Vakkenvuller bij AH :D resmen guldurdun beni, voor een volle bibliotheek.

Wat Harry Kewell zegt kan ik overigens wel inkomen, nu heb je hier gewoon veel meer rare typetjes rondlopen. Vroeger klaagde iedereen zelfs over Ali. Terwijl Ali gewoon veel normaler is dan enkele anderen hier momenteel.


+: 5212
-: 0
R: 4328
Level 5

Uit nieuwsgierighei d heb ik je reacties weer zichtbaar gemaakt en het was te verwachten. Als ik A zeg kom jij hier altijd B zeggen, gecombineerd met "Vrattier", iets over Frankrijk en taalfouten. Zo simpel ben jij.

Ik snap overigens niet waarom ik me beledigd zou moeten voelen over m'n fictieve gebruikersnaam en een land die me geen reet kan schelen. En al was ik vakkenvuller, het feit dat je me steeds professor of bestuurslid noemt vind ik alleen een compliment. Ook het feit dat je als een fangirl achter al mijn reacties iets moet zetten.

Ik blokkeer je nogmaals. Heb geen tijd voor kinderen.


+: 2503
-: 10
R: 7660
Level 5

AlexTelles: idd bro, sorry hoop niet dat je in de problemen dat je voor luhl stond door mij. En wie is Ali?


Vrattier: Hahahahahahaah adieux


+: 1079
-: 10
R: 2035
Level 5

BJK1903Kartal

Ali is TikTok, hij was vroeger Skywalker en later zelfs Skyrunner. Die man werd gek verklaard door de meesten. Terwijl hij echt veel normaler is dan enkelen hier op deze site momenteel.

En niks aan de hand man, bisey olmadi+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik werd helemaal niet voor gek verklaard. Abinizmemo bande mij steeds omdat de rest een stel jankerts waren die niet tegen humor konden. Dat zei die ook steeds.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

In die tijd speelde GSlilar hier vol op de aanval en bjk zat alleen maar de bus te parkeren dankzij de feda tijd.. hahaha

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen