Mariano mist door schorsing duel met Erzurumspor


erzum
Mariano mist volgende week de uitwedstrijd van Galatasaray tegen Erzurumspor.
Hij kreeg zondag een gele kaart tijdens het duel met Akhisar en is daardoor geschorst voor de volgende wedstrijd van Galatasaray.
 
In de 20e minuut van de wedstrijd tegen Akhisar kreeg Mariano een gele kaart na een overtreding op Elvis Manu. In week 24 tegen Erzurumspor is de Braziliaan niet van de partij.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5

Error kardes heb je gisteren ook al gedeeld.


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3
+1

na 5 jaar turksvoetbal weer eens bezocht, maar niveau qua leden en artikels zijn omlaag gegaan, jammer+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

discussieren bij artikelen waar inhoudt precies hetzelfde is, nou ik ben geen papegaai dat weet ik wel zeker in iedere geval.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5
+1

HarryKewell je hebt helemaal gelijk bro, en vooral types als Vrattier met hun grootheidswaan en reacties vol taalfouten zijn daar debet aan. Deze jongen praat hier alsof hij bestuurslid is van Gs terwijl hij waarschijnlijk vakkenvuller is bij AH.

Caktin lafi hiyara


+: 1210
-: 10
R: 2313
Level 5
+1

Vakkenvuller bij AH :D resmen guldurdun beni, voor een volle bibliotheek.

Wat Harry Kewell zegt kan ik overigens wel inkomen, nu heb je hier gewoon veel meer rare typetjes rondlopen. Vroeger klaagde iedereen zelfs over Ali. Terwijl Ali gewoon veel normaler is dan enkele anderen hier momenteel.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

AlexTelles: idd bro, sorry hoop niet dat je in de problemen dat je voor luhl stond door mij. En wie is Ali?


Vrattier: Hahahahahahaah adieux+: 1210
-: 10
R: 2313
Level 5

BJK1903Kartal

Ali is TikTok, hij was vroeger Skywalker en later zelfs Skyrunner. Die man werd gek verklaard door de meesten. Terwijl hij echt veel normaler is dan enkelen hier op deze site momenteel.

En niks aan de hand man, bisey olmadi


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik werd helemaal niet voor gek verklaard. Abinizmemo bande mij steeds omdat de rest een stel jankerts waren die niet tegen humor konden. Dat zei die ook steeds.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

In die tijd speelde GSlilar hier vol op de aanval en bjk zat alleen maar de bus te parkeren dankzij de feda tijd.. hahaha

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen